Teknovation Logo






www.teknovation.dk > Spåntagende metalbearbejdning
  • Cookies politik
  • English
 

Så meget industritekniker at det udløser drømme

  • Industritekniker Oscar Dahl Nielsen fra Nordturn Maskinfabrik er Danmarks deltager i CNC-drejning ved World Skills i Lyon.

5. september 2024, kl. 16:44 

En af Danmarks deltagere ved de kommende WorldSkills-konkurrencer er DM i Skills-vinder, industritekniker Oscar Dahl Nielsen, som stiller op i konkurrencerne i CNC-drejning. På jobbet ved Nordturn Maskinfabrik, såvel som i fritiden går han op i sit fag, ja sågar om natten, dukker faget op i drømmene.


Vinder af DM i Skills som industriteknikerlærling ved Nordturn Maskinfabrik og Metal Colleges EUX-hold Oscar Dahl Nielsen, skal i næste uge deltage i World Skills-konkurrencerne i franske Lyon inden for CNC-drejning.

Han tror selv, at han er god til sit fag, fordi han har nørder det så meget: 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"Jeg bruger næsten for meget tid på det, både når jeg er på arbejde, og når jeg har fri. Så meget, at jeg drømmer om det om natten," siger Oscar Dahl Nielsen.

Han omgår faget med stor ildhu, og synes, det er et spændende et fag, hvor der sker meget.

Den seneste periode har den stået på træning. Masser af træning. Oscar Dahl Nielsen træner både derhjemme og på arbejdet. Derhjemme bruger han den software, som skal anvendes ved konkurrencerne i Lyon, og han har særligt arbejdet med at få effektiviseret sin opsætning på computeren.

Og han er stolt af sit fag:

J"eg elsker at lave ting i maskinen, som er svære og skal være meget præcise,samtidig er det fedt at se produktet blivebrugt kunden. Når en tømrer peger på et hus, og siger, at det har han bygget - så kan jeg pege på for eksempel brandsluknings-sprinklere eller fadøls-fittings og sige, at dem har jeg lavet," lyder det fra Oscar Dahl Nielsen inden afrejsen til Lyon. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik