Teknovation Logo






www.teknovation.dk > Spåntagende metalbearbejdning
  • Cookies politik
  • English
 

Stort Zoller-setup i Middelfart

  • KJV går i dybden med hvordan brug af Zoller kan øge antallet af effektive spindeltimer, når der holdes Spåntagningsdage 2024 den 2. og 3. oktober i Middelfart.

19. september 2024, kl. 07:58 

KJV A/S har et stort setup fra Zoller med i Middelfart, når der kaldes til samling den 2. og 3. oktober. Med løsningerne får brugerne flere spindeltimer og styr på sine værktøjsløsninger, hilket KJV vil gå i dybden med.


Når det gælder maskiner til forindstilling og værktøjsopmåling og tilhørende automations- samt Tool Management-systemer, så har Tyske leveret mere end 35.000 løsninger, og dermed skabt øget produktivitet, forbedret kvalitet og øget værktøjslevetid. Det gælder også i Danmark, understreger Zollers danske repræsentant, KJV.

I forbindelse med Spåntagningsdage 2024, den 2. og 3. oktober, hos Mazak i Middelfart, kan man derfor opleve et Zoller-setup bestående af producentens »Venturion 450«-forindstillingsmaskine, »zidCode 4.0«, »TMS«Tool Management Software, »powerShrink«-krympemaskine samt KJV's Matrix-lagersystem. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Det store Zoller-setup skal demonstrere, hvordan man kan opnå endnu mere effektivitet gennem flere spindeltimer på CNC-maskinerne, der samtidig kan lave en pålidelig og ensartet processekvens.

Fordelene er øget produktivitet, kortere op- og omstillingstider, der giver øget maskintid samtidig med at man producerer i produktionsrelateret arbejdsforberedels med kortere gennemløbstid og kollisionsfri produktion til følge. Dertil opnåes besparelse på tid og omkostninger samt dataoverførsel til næsten enhver maskine.

KJV-teknikere vil endvidere demonstrere, hvordan Zollers setup taler sammen med Matrix-lagersystemet, så man som virksomhed samtidigt kan få styr på de reelle omkostninger forbundet med at producere et produkt og derigennem optimere varelageret på både skærende værktøjer og andre forbrugsvarer.

Det sker side om side med de udstillede Mazak-maskiner; CV5-500, Integrex i-250HS, HCN-5000 Neo, Integrex J-200S, VCN-500, VCN-600, VCN-700, Quick Turn 250-MSY samt QTE-200MY.

Spåntagningsdage 2024 bliver således igen en mulighed for at kombinere spændende live-bearbejdning med netværk, ligesom man også kan opleve gæsteudstillerne ADMG, Bothron & Ewing, Kvejborg, NTI, Tool Denmark og QRS den 2. og 3. oktober i Mazaks store showroom i Middelfart.

Det er gratis at deltage, og man kan tilmelde sig her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik