Teknovation Logo






www.teknovation.dk > Spåntagende metalbearbejdning
  • Cookies politik
  • English
 

Cimco-fremskrid med Stock Simulation

  • Hvor softwarens nuværende "Finish Edges"-efterbehandlingsteknik i dag håndterer de fleste scenarier tilstrækkeligt, fungerer den udelukkende ved 3D-mesh, hvilket begrænser potentialet. Med Stock Simulation-featuren bliver det muligt at simulere et skærende værktøjs præcise konturer. Det vil sige, at bue-konturer uanset om de er komplekse eller enkle nu er tilgængelige uden at gå på kompromis, fremhæves det. Billedkilde: Cisco A/S' YouTube-kanal.

19. september 2024, kl. 16:32 

Den danske NC-softwarespecialist Cimco melder om store fremskridt med udviklingens firmaets Cimco Edit Stock Simulation-feature. En beta-version til Cimco Edit og Machine Simulation er på vej i år, fremhæves det.


I april annoncerede Danske Cimco A/S's forskningsteam inden for simulering udviklingen af en avanceret GPU-accelereret forbedringsalgoritme målrettet featuren Stock Simulation til Cimco Edit 2024-softwaren.

Implementeringen forventedes at løfte softwarens simuleringer til et hidtil uset niveau af nøjagtighed og realisme.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Nu (i september) har producenten med hjemme i København løftet lidt af sløret for, hvordan det går med udviklingen, og virksomheden understreger, at det går over al forventning.

Nærmere bestemt udnytter "Enhance"-algoritmen Tool Sweep-information til nøjagtigt at måle og korrigere fejl på den genererede stock-model.

Efter hver iteration reducerer den simuleringsfejl, så den kan nå meget høje niveauer af præcision ved blot at køre flere iterationer.

Med tjenesten kan firmaets programmører gøre det muligt for brugere at indstille kvaliteten af ​​stocksimuleringen baseret på en maksimal simuleringstolerance.

Ud over "Enhance"-algoritmen fremhæver producenten yderligere en fremgangsmåde, kaldet 'True Vision'.

Hermed amvendes en 'ray-tracing' lignende proces til at give en pixel-perfekt visning af stockmodellen, så brugerne kan inspicere hver eneste lille detalje.

True Vision opdaterer på mindre end et sekund på gode GPU'er og aktiveres automatisk, når kameraet er stille. Mens kameraet bevæger sig, vender kvaliteten tilbage til "Enhance"-algoritmemodellen, hvilket sikrer en optimal brugeroplevelse, fremhævres det.

Ifølge producenten, vil arbejdet resultere i betydelige kvalitetsforbedringer for brugerne af stocksimulering i CIMCO Edit og Machine Simulation-softwaren, og der arbejdes intenst på at frigive en betaversion, som gør det muligt at teste forbedringerne senere i år.

Se en video, der præsenterer forbedringerne her:


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik