Teknovation Logo



www.teknovation.dk > Spåntagende metalbearbejdning
  • Cookies politik
  • English
 

90 graders hjørnefræsning

  • Coromants aktuelle 90 graders hjørnefræserskær CoroMill MS20.

Teknovation nr. 10/2024

Coromant introducerer CoroMill MS20 til 90 graders hjørnefræsning. Løsningen er udviklet til skrub- såvel som sletbearbejdning af rustfrit stål og varmeresistente superlegeringer.


I forbindelse med introduktionen af CoroMill MS20, som er en enkeltsidet løsning med to skær til 90 graders hjørnefræsning i Iso M- og S-materialer i blandt andet fly- og aerospace-sektorer samt olie- og gasindustrierne, hvor løsningen kan anvendes til applikationer med gentaget hjørnefræsning, planfræsning, lineær ramping og spiralramping, fuldsporsfræsning eller indstikning, fortæller Sangram Dash, der er Sandvik Coromants Global Product Application Specialist inden for vendeskærsværktøj.

CoroMill MS20 byder på optimerede geometrier, der er udviklet til forskellige Iso-materialer, og som sikrer en højere skærkantsikkerhed, ligesom brugere vil bemærke, øget driftssikkerhed og jævne slidmønster på skærkanten, selv i krævende applikationer, fastslår Sangam Dash videre. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Kombinationen af fræserkroppe og -skær skal sikre overflade- såvel som vægkvaliteten (uden trin) i applikationer med gentaget hjørnefræsning.

Den robuste fræserkrop har en høj grad af målkontrol, der matcher den nominelle diameter med snævrere tolerancer ved aksialt og radialt kast. Det løfter emnekvaliteten og resulterer i færre kasserede emner og længere værktøjslevetid af skærene, fremhæver Sangram Dash.

Han peger videre på, at de pressede skær har høj dimensionsnøjagtigheder for længere værktøjslevetid. Med deres præcision kan de direkte pressede CoroMill MS20-skær erstatte periferislebne geometrier og således give en tilsvarende højere performance.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik