Teknovation Logo



www.teknovation.dk > Spåntagende metalbearbejdning
  • Cookies politik
  • English
 

WY-150V er nu lanceret

  • Drejespindlerne og indeksenhederne er redesignede, hvilket forbedrer den generelle stivhed og muliggør bearbejdning under mere krævende skæreforhold. Derudover er et varmebestandig maskinstativ blevet implementeret for at den minimere termisk forskydning under bearbejdning.

Teknovation nr. 10/2024

Japanske Nakamura-Tome meddeler, at modellen WY-150V er blevet tilføjet producentens portefølje af Multitaskingcentre.


Med WY-150V er der tale om den tredje model i Nakamuras V-serie efter NTY3-100V, der blev introduceret i marts i år og er specielt designet til bearbejdning ved højere hastigheder.

Med lanceringen tilføjes også flere teknologicyklusser til maskinen, herunder 'ChronoCut', der reducerer ikke-produktive processer under bearbejdning og forkorter cyklustider, fremhæves det

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


WY-150V kommer med Y-akse, to revolvere og to drejespindler, og er, ifølge producenten, den første model i sin klasse til at tilbyder en drejespindel, som er i stand til at håndtere en stangkapacitet på diameter 80, med mulighed for at blive udstyret med en kraftig motor på op til 28/15 kiloWatt.

Derudover har fræsemotoren en standardydelse på 7,5/3,7 kiloWatt med en maksimal rotationshastighed på 10.000 omdrejninger i minuttet.

Dette muliggør højhastighedsbearbejdning af arbejdsemner med stor diameter, samtidig med at der opretholdes både høj stivhed og præcision, konstateres det.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik