Teknovation Logo



www.teknovation.dk > Spåntagende metalbearbejdning
  • Cookies politik
  • English
 

Mixed Reality og TapTest

  • DAMRC's TapTest indgår i det igangsatte Mixed Reality-projekt.

21. oktober 2024, kl. 07:44 

Et samarbejde, der omfatter virksomhederne BIRN A/S, EasyPartz, Qualio samt Hein & Sønner A/S, stiller aktuelt skarpt på anvendelsen af såkaldt Mixed Reality til fjernsupport på bearbejdningstekniske udfordringer som eksempelvis TapTest.


Ved Danish Advanced Manufacturing Research Center, DAMRC, har man aktuelt introducereret en kombination mellem Mixed Reality og centrets TapTest-teknologi til optimering af spåntagende processer i danske virksomheder.

Der er konkret tale om et igangsat projekt, støttet af Industriens Fond, Færchfonden og Norlys Vækstpulje, som i praksis også involverer de industrielle partnere BIRN, EasyPartz, Qualio samt Hein & Sønner.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Projektet har foreløbig skabt indsigt i brugen af TapTest som fjernsupport på bearbejdningstekniske udfordringer, hvor DAMRC udlåner TapTest-udstyr til bearbejdningsvirksomhederne over en periode, og de deltagende virksomheders teknikere kan så få support via Mixed Reality-udstyr hos DAMRCs specialister på lokationen i Herning.

Og de første resultater er lovende, og viser gode resultater med optimeringer, som potentielt har store muligheder, hvis flere virksomheder følger de første eksempler. DAMRC har således over 120 succesfulde virksomhedscases, hvor man har stået side om side med teknikere og fundet betydelige besparelser og stabilisering af bearbejdningsprocesser via TapTest. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik