Teknovation Logo



www.teknovation.dk > Spåntagende metalbearbejdning
  • Cookies politik
  • English
 

Schweizisk gnistspecialist er med i Odense

  • GF Machining Solutions' Sales Manager Martin Brun, med ansvar for Norden i den schweiziske virksomheder, er med i Odense på Masentias gnistseminar den 14. november.

22. oktober 2024, kl. 15:48 

teknovationVideo  Ud over Masentias egne specialister, så kan man den 14. november også møde GF Machining Solutions' Martin Brun ved gnistseminaret, hvor deltagerne kan få inspiration gennem det seneste inden for sænk- og trådgnistbearbejdning. Der bydes også på aktuel brugercase.


Der er lagt an til en spændende dag, når der 14. november er gnistevent ved Masentia A/S i Odense, som har opdelt dagen, så det er samme program formiddag og eftermiddag.

Deltagerne kan her få en introduktion til såvel tråd- som sænkgnistning ved Masentias egen Henning Sønnichsen, opleve erfaringerne hos Primo Tool A/S ved brugervirksomhedens værktøjsprogrammør Kasper Larsen såvel som opleve to aktuelle løsninger inden for sænkgnistning og tilsvarende to inden for trådgnistning, hvoraf to af løsningerne også omfatter automation ved Live-bearbejdningseksempler.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Der bliver også lejlighed til at netværke med Masentias egne specialister og spørge ind til konkrete projekter ligesom producenten GF Machining Solutions stiller med sin salgschef for det nordiske marked Martin Brun, som ligeledes vil være tilgængelig dagen igennem, oplyser Masentia.

Maskinerne i demorummet vil være trådgnistløsningerne Cut P 350 Pro med WorkPal 1 og Cut E 350 samt på sænkgnistsiden Form P 350 med 3R WPT1+robot, og Form E 350.

Masentia peger i indbydelsen iøvrigt også på producentens video med Cut P350 Pro med WorkPal 1:


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik