Teknovation Logo
robot

 
  • Prima Power tilbyder brugerne adgang til energibesparelser med de seneste teknologier inden for skæring, stansning og buk.

18. juni 2024, kl. 15:26 

Spar op til 60 procent i strømforbrug

Senior Sales Manager Erik Rosenstand, Prima Power Denmark, slår et slag for moderselskabets seneste tiltag inden for energiomkostningsstyring ved producentens pladebearbejdningsmaskiner, og peger på muligheder for op til 60 procent besparelse i strømforbrug.


I Prima Power-organisationen råder man over Area Service Coordinators, og de er de rette at række ud efter, hvis man vil høre mere om mulighederne for energiomkostningsstyring ved producentens pladebeearbejdningsmaskiner, opfordrer Senior Sales Manager Erik Rosenstand fra det danske salgs- og serviceselskab i Langå.

Energiomkostningsstyring er et centralt spørgsmål, og derfor søger Prima Power løbende efter løsninger, der kan reducere maskinernes energipåvirkning, påpeger han videre.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Opgradering af eksempelvis firmaets hydrauliske Combi-, stanse- eller skæremaskiner gør det muligt at spare op til 60 procent i strømforbrug med en bedre levetid for maskinens hovedkomponenter som en væsentlig positiv sidegevinst, anfører Erik Rosenstand videre. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik