Teknovation Logo






www.teknovation.dk > Pladebearbejdning
  • Cookies politik
  • English
 

Trumpf udvider i Østrig

  • Allerede inden den officielle åbning har de første kunder været for sitet og oplevet mulighederne med udbygningen, fremhæver Trumpf.

19. september 2024, kl. 16:44 

Trumpf Maschinen i Østrig har netop åbnet en udvidet Smart Factory på virksomhedens Pasching-lokalitet dedikeret til pladebearbejdning.


Øverste direktørmedlem hos tyske Trumpf Nicola Leibinger-Kammüller betegner tilfjøelsen af en Smart Factory ved Pasching-fabrikken som virksomhedens vigtigst produktionssite uden for Tyskland.

Investeringen lyder på det, der svarer til godt 300 millioner kroner og byder på tilføjelsen af to produktionshaller på 7.000 kvadratmeter og yderligere 850 kvadratmeter kontorlokaler.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Der er tale om en udbygning af sitets Smart Factory udstyret med Trumps egne State-of-the-Art-maskiner, fremhæves det videre.

Her fremstilles der kantbukkemaskiner, automatiske kantbukkeceller og kantbukkeværktøj.

Ud over at øge kapaciteten inden for pladebearbejdning bliver lokaliteten yderligere attraktiv at anvende som udstillingsvindue for kunderne, fremhæver producenten.

På maskinsiden er der eksempelvis netop blevet installeret et fuldautomatisk laser-hybrid-svejsesystem til sammenføjning af store emner, såsom bærendemaskinkonstruktioner.

Endelig er der som en del af visionen med udbygningen etableret et center for CO2-neutral energiforsyning. Dette er udstyret med et flisvarmeanlæg og varmepumper og forbundet til et eksisterende solcelleanlæg, der er blevet udvidet med 406 kiloWatt peak-kapacitet, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik