Teknovation Logo






www.teknovation.dk > Pladebearbejdning
  • Cookies politik
  • English
 

Trumpf lancerer Entry-model til laserskæring

  • TruLaser Series 1000 Lean Edition kommer blandt andet med den gennemprøvede universelle skæreenhed med reversibel kollisionsbeskyttelse. Det betyder, at hvis skæreenheden kolliderer med en komponent, der er blevet skåret fri, afbøjes den, og operatøren kan derefter blot skubbe den tilbage i holderen med hånden, fremhæver Trumpf.

16. oktober 2024, kl. 07:16 

Ved næste uges EuroBLECH 2024 i Hannover lancerer tyske Trumpf den seneste Entry Level-maskine til laserskæring, døbt TruLaser Series 1000 Lean Edition.


Med TruLaser Series 1000 Lean Edition lanceres en laserskærer målrettet kunder med mindre produktionsvolumener, der leder efter et pålideligt produkt med lave investerings- og driftsomkostninger.

Det fremhæver Trumpf forud for EuroBLECH 2024-deltagelsen, der løber over dagene 22. til 25. oktober i Hannover, og understreger, at maskinopbygningen tilbyder samme kvalitetsstandard som firmaets High End-modeller.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ifølge producenten er modellen endvidere særligt nem at betjene, hvilket skal hjælpe virksomheder med at klare manglen på kvalificeret arbejdskraft og reducerer fejl.

Den kommer eksempelvis forprogrammeret med passende skæreparametre for alle gængse materialer og pladetykkelser, og produktionsmedarbejderen skal blot vælge skæreprogrammet til jobbet på brugergrænsefladen.

Parametre for skæring med trykluft er ligeledes inkluderet, hvilket reducerer ikke bare den oprindelige investering, men minimerer driftsomkostningerne, påpeges det.

Skæreenheden er dertil udstyret med en online overvågningsfunktion, som kontrollerer tilstanden af ​​beskyttelsesglasset på skærehovedet og informerer operatøren på et tidligt tidspunkt, hvis det bliver snavset.

Opstår der uventede skæreproblemer, understøtter funktionen "Skæreguide" operatøren og guider dem trin for trin gennem processen med at identificere årsagen og løse problemet, konstateres det.

Trumpf-maskiner repræsenteres i Danmark af AVN Pladeteknik A/S i Brøndby.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik