Teknovation Logo






  • Cookies politik
  • English
 

Eco-flomo XL lanceret i Friedrichshafen

  • Engel har løbende udviklet sin produktplatform til integreret, elektronisk overvåget procestemperaturstyring. Denne erfaring og dedikation til forbedring afspejles i eco-flomo XL-modellen, fremhæver producenten.

18. oktober 2024, kl. 14:06 

Østrigske Engel vil gøre det nemmere at komme i gang med elektronisk overvågning af temperaturforskelle i sprøjtestøbeforme, og ved årets Fakuma-messe lanceredes XL-udgaven af løsningen eco-flomo.


Sammenlignet med standardversionen, der blev lanceret ved 2023-udgaven af Fakuma-messen, byder eco-flomo XL på væsentligt højere flowhastigheder, hvilket gør den optimalt egnet til behovene i større produktionsanlæg, fremhæver Engel.

Hvor det originale eco-flomo-system er designet til applikationer med lavere til medium kølebehov, understøtter eco-flomo XL, ifølge sprøjtestøbemaskinproducenten, effektiv køling med flowhastigheder på op til 100 litter i minuttet.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Det gør løsningen velegnet til meget store forme og høje produktionsvolumener, påpeges det.

Nærmere bestemt kommer den med et to-tommers indløb og en-tommers forbindelser, hvilket sikrer forbedret processtabilitet og øget energieffektivitet ved at eliminere flowbegrænsninger.

Virksomheden har arbejdet med at optimere temperaturkontrolprocesser over de seneste 15 år med intensiv forskning og udvikling på området.

Dette i erkendelse af, at temperaturreguleringsfejl fortsat er en af ​​de mest almindelige årsager til kaserede emner i sprøjtestøbningsproduktion, og fordi at køling tegner sig for over 40 procent af det samlede energiforbrug, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik