Teknovation Logo
robot

 
  • CTO, dr. Ben Brown, CML glæder sig over etableringen af et kontor i København.

26. juni 2024, kl. 10:16 

R&D-center skal tiltrække de bedste danske ingeniører

Den engelske virksomhed Cambridge Mechatronics Ltd., der gør sig inden for design af Shape Memory Alloy-aktuatorer, vil, oprette et R&D-center i København og dermed kunne tiltrække de bedste danske ingeniører.


Ved at placere et R&D-center i København venter Cambridge Mechatronics Ltd., (CML, red.) fremadrettet at få adgang til den store pulje af dygtige ingeniører, som Danmark har. Særligt interessant er specialister inden for områder som algoritmeudvikling, firmwareimplementering og optimering, fremhæver CTO, dr. Ben Brown, CML:

”Vores beslutning om at udvide vores R&D til København afspejler vores strategiske behov for øget investering inden for kontrol algoritme design og implementering. Det nye R&D-center bringer os tættere på nogle af verdens største talenter inden for algoritmeudvikling og firmwareimplementering, og med vores eksisterende og kommende generationer af SMA aktuatorer vil vi derigennem kunne imødekomme den voksende efterspørgsel på robuste og præcise aktuatorløsninger til blandt andet smartphonekameraer,” lyder det fra Ben Brown.

Med adgang til Københavns ingeniørtalentmasse og anvendelse af Machine Learning, sigter CML mod at accelerere udviklingen af avancerede algoritmer til kontrol af Shape Memory Alloy-aktuatorer:

”Jeg ser frem til at hjælpe med udviklingen af næste generations kontrol algoritmer, der komplementerer Cambridge Mechatronics’ stærke portefølje af actuation løsninger, og dermed styrke vores position som førende leverandør af shape memory alloy baserede actuation produkter på verdensplan. Vi går efter at tiltrække de bedste danske ingeniører som en del af vores team,” siger Niels Mørch, der er Director of SMA Control Algorithms og Managing Director for Denmark.

Et kontor har nu til huse i World Trade Center Ballerup, og de første ansættelser med danske ingeniører er allerede på plads, oplyses det videre, idet CML forventer, at flere ansættelser vil være på vej, og oprettelsen af kontoret sker netop med henblik på at kunne tiltrække de rigtige kandidater nationalt, og dermed løbende matche den vækst CML oplever. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik