Teknovation Logo



 

Behov for flere talenter til digital handel

  • Sidste år hyldedes CEO Martin Thorborg, Dinero, med prisen som "eCommerce-lederen". Her ses han sammen med DI Handels branchedirektør Jacob Kjeldsen (t.v.).

5. september 2024, kl. 14:42 

Efterspørgslen på talenter inden for e-commerce er stigende. Med e-Com Talent Award 2025 vil PostNord og DI Handel hylde de talenter og virksomheder, der bidrager til vækst og innovation på området, og dermed et område, som står foran store udfordringer med at tiltrække flere talenter.


Med eCom Talent Award 2025 hylder Dansk Industri og PostNord for anden gang de talenter og virksomheder, der bidrager til vækst og innovation indenfor e-commerce.

Annonceringen af prisen sker i forbindelse med den netop afviklede konference ”ESG & andre trends - Fremtidens e-commerce”, som blev afholdt af PostNord og DI.

Der skal findes tre vindere inden for tre forskellige kategorier: ”eCommerce lederen”, ”eCommerce frontrunner” og ”eCommerce innovation”, hvor sidstnævnte kategori skal hylde en virksomhed, der skaber værdi med AI.

Prisen bliver uddelt i partnerskab med DI, PostNord, Ahlsell, Vertica, DiverseEksperter, DynamicWeb og Signifly, som er gået sammen for at hylde de talenter, som vi har brug for flere af.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik