Teknovation Logo



 

Introduktion til Gates-kileremme

  • Gates-programmet omfatter blandt andet den seneste Quad-Power 4.

Teknovation nr. 102024

I det aktuelle nyhedsbrev fra Brd. Klee A/S introduceres Gates-kileremme, og herunder særligt den seneste Gates Quad-Power 4, den omviklede kilerem i gummi Gates Hi-Power samt den Atex-godkendte Gates Poly Chain Carbon Volt.


Brd. Klee slår aktuelt et slag for repræsentationen for Gates' kileremme.

Det gælder eksempelvis Gates Quad-Power 4, der beskrives som servicefri kilerem, kan anvendes uden efterspænding, og med høj ydeevne, op til 98 procent virkningsgrad i temperaturer fra minus 50 til plus 130 grader Celsius, samt RoHS/REACH/Atex-godkendt og i henhold til Iso 1813 statisk konduktiv. Fremstillet i EPDM-gummi som kan modstå kemisk aggressive miljøer, ældning, ozon, UV-stråling og ikke mindst varme. Halogenfri. 

Programmet omfatter også Gates Hi-Power, som er en klassisk omviklet kilerem i gummi, stabil og effektiv i temperaturområdet minus 30 til plus 60 grader. RoHS/REACH/Atex og ligeledes Iso 1813 statisk konduktiv.

Eller det kan til kolde områder være Gates Poly Chain Carbon Volt, som er en antistatisk polyurethan tandrem med patenteret kulfiber cord, udviklet til at kunne klare store kraftoverførsler ved lave omdrejninger, og således et 'must have' i ATEX-miljøer, fremhæver Brd. Klee om den vedligeholdsfri løsning til brug i temperaturer fra minus 54 til plus 85 grader, der også er RoHS/REACH/Atex-godkendt og i henhold til Iso 1813 statisk konduktiv samt egnet til brug med remstrammer samt med med Gates Poly Chain GT-remskiver.

Alle er de på lager hos Brd. Klee, fremhæves det.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik