Teknovation Logo






 

Maskinerne er på vej ind i Hannover-hallerne

  • Ved den seneste udgave var der 38.076 besøgende, hvor de 65 procent kom fra andre lande end Tyskland med de højest rangernede lande (foruden Tyskland) var Nederlandene, Polen og Italien.

15. oktober 2024, kl. 11:04 

Årets store globale messebegivenhed inden for de pladebearbejdning; EuroBLECH 2024 i Hannover, løber af stablen i næste uge, den 22. til 25. oktober. Aktuelt er hallerne ved at blive fyldt op.


Under årets tema The Power of Productivity er omkring 1.300 udstillere fra 40 lande nu godt i gang med at færdiggøre deres stande og øvrige forberedelser til, at messen åbner dørene på tirsdag kl. 09.00 (og lukker alle dage kl. 18.00 til og med fredag).  

Her vil de fremvise dét, der fremhæves som verdens største udvalg af pladebearbejdningsteknologi under ét tag, alt sammen designet til at øge ydeevne og effektivitet.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Begivenheden strækker sig over 160.000 kvadratmeter bruttoareal og byder på et væld af Live-præsentationer, produktpremierer og et spækket eventprogram med ekspertforedrag, guidede besøgsture, de prestigefyldte EuroBLECH Awards, såvel som en dedikeret karrieredag ​​for at fremme unge talenter. Messen rummer - ud over alle de førende producenter inden for pladebearbejdning, også et stort afsnit for sammenføjningsteknologier, samt naturligvis tilhørende digitaliserings- og automatiseringsløsninger.

Læs mere om messen i årets temaudgave af Teknovation ved at følge lænken her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik