Teknovation Logo






 

Eagle lancerer FlowIN System i Hannover

  • Eagle har lancering af FlowIN System på EuroBLECH 2024 i næste uge.

15. oktober 2024, kl. 11:42 

Ud over verdenspremiere på en fiberlaserskæremaskine med 40 kiloWatt-effekt så introducerer Eagle også FlowIN System på EuroBLECH 2024 i Hannover, 22. til 25. oktober.


Der er allerede løftet en flig af sløret for en 40 kiloWatt iNspire 2.0-fiberlaserskæremaskine på Eagles stand på næste uges EuroBLECH 2024-messe, og nu afslører producenten endvidere, at der også lanceres det integrerede fiberlasersystem FlowIN, der betegnes som det første af sin art, der er i stand til samtidig skæring og sortering, hvor ved det kan sikre, at kun færdige emner eller dele kommer ud af maskinen.

Emnerne skæres fra på et børstebord, adskilt fra skrot og transporteres på et bæltedrevet bord, hvorefter sorteringen fører til en Pick-&-Place-proces, hvor rest-pladen skæres i mindre stykker for nem affaldshåndtering og forbedret materialeudnyttelse, hvilket eliminerer behovet for en palleskifter. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Børstebordet eliminerer også behovet for kamme og man undgår alle almindelige kam-relaterede problemer som rengøring, ridser, og snavs og emner bliver svejst til kammene, mens emner eller dele automatisk adskilles fuldstændigt fra pladen, hvilket eliminerer behovet for mikro- eller nanoled.

FlowIN giver mulighed for effektivitet, drevet indlejring, der forbedrer materialeeffektiviteten ved at minimere hullerne mellem emnerne, fremhæver Eagle Lasers' direktør, Marcin Ejma:

"FlowIN er fremtiden for metaludpladeskæring, der tilbyder et kvantespring i produktionen og øger effektiviteten".

Ud over at vise FlowIN og iInspire 2.0 med 40 kiloWatt, vil Eagle udføre Live-demonstrationer af dets CraneMaster og eTower modulære automationssystemer, der giver besøgende et indblik i, hvordan deres innovationer kan revolutionere skæreoperationer og maksimere produktiviteten.

Eagle er direkte repræsenteret gennem Eagle Scandinavia, som har Timesavers Nordic tilknyttet til salg i Danmark, og  repræsentanter for begge danske organisationer vil være på plads på standen i Hal 13. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik