Teknovation Logo



 

Energy for Industry-område på Hannover Messe 2025

  • 31. marts til 4. april næste år er der Hannover Messe, denne gang med Energy for Industry-sektor.

17. oktober 2024, kl. 11:42 

Forud for næste års industrimesse i Hannover introducerer Deutsche Messe AG en samlende sektor for energisektorerne, som blandt andet skal stille skarpt på energieffektivitet i industrien samt energiformer som vindmølle- og solenergi såvel som brint og brændselsceller, når det går løs 31. marts til 4. april.


Med introduktionen af Energy for Industry på Hannover Messe 2025, sammenlægges hidtidige initiatvier på området som det tidligere Wind Energy nu med Fuel Cells Europe, der er Europas førende brintbegivenhed. Sektoren vil rumme produkter og tjenester inden for sektorer som brint- og og brændselscelleenergi, såvel som emner som Energy 4.0 og Power Engineering samt de øvrige seneste tekniske løsninger til energiproduktion; -styring, -distribution og -lagring, fremhæver Deutsche Messes Global Director Trade Fair Basilios Triantafillos:

"Energieffektivitet og modstandsdygtighed er på forkant med fremstillingsindustrien. På Hannover Messe viser udstillere moderne og robuste energisystemer til industrielle anvendelser. Kun her kan besøgende selv opleve de nyeste højteknologiske løsninger. På ét sted finder man således alt, hvad der er brug for til en bæredygtig energiforsyning - fra individuelle komponenter og dele til brug af Big Data til at optimere energiflowet og anvendelsen af ​​kunstig intelligens," fremhæver Basilios Triantafillos.

Messesektoren vil således i 2025 fremhæve brints nøglerolle i at indsnævre industriens CO2-udledninger og skabe en mere bæredygtig energifremtid, da brint er en alsidig energibærer med en bred vifte af industrielle anvendelser, for eksempel til at gøre processer emissionsfrie eller øge energieffektiviteten, påpeger Basilios Triantafillos.

Energy 4.0 repræsenterer også integrationen af ​​digitale teknologier i energiindustrien. På HANNOVER MESSE præsenterer udstillere produkter og løsninger, der adresserer specifikke udfordringer relateret til effektiviteten og bæredygtigheden af ​​energiproduktion og -distribution, fremhæves det videre.

I sektoren i Hal 13 vil der også være Energy 4.0 Conference Stage, som kendes fra de senere år på Hannover Messe, hvor praktiske løsninger til stabil og modstandsdygtig energiforsyning i industrien med vægt på komplette energisystemer er i fokus. Det daglige program inkluderer Keynote-talere, foredrag og paneldiskussioner om emner, der vil spænde lige fra energiproduktion over forbrugsoptimering til effektiv lagring. Medarrangører er det tyske ingeniørforbund VDMA, den tyske sammenslutning for elektriske, elektroniske og informationsteknologier VDE og den tyske sammenslutning af elektriske og elektroniske producenter ZVEI.

Messens væsentligste udstillingsområder er Smart Manufacturing, Digital Ecosystems, Compressed Air & Vacuum Technology, Engineered Parts & Solutions, Future Hub og International Trade & Investment samt altså Energy for Industry, ved den næste udgave, der holdes fra 31. marts til 4. april. Canada er i 2025 messens partnerlan 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik