Teknovation Logo






 

To verdenspremierer i forreste række

  • Den seneste fiberlaserskæremaskine fra Eagle Lasers, nu med 40 kiloWatt, er samme med introduktionen af FlowIn System i første række på producentens stand i Hannover i Hal 13.

22. oktober 2024, kl. 14:36 

Der bydes på hele to verdenspremierer hos polske Eagle Lasers i forbindelse med den netop åbnede EuroBLECH 2024-messe i Hannover. Dels på en fiberlaserskæremaskine med 40 kiloWatt-effekt såvel som på FlowIn System til samtidig skæring og sortering.


Fra messestart rapporterer Eagle om besøgsinteresse for deres netop afslørede iNspire 2.0-fiberlaserskæremaskine med 40 kiloWatt.

Standen omfatter samtidig også verdenspremiere på producentens FlowIn System til samtidig skæring og sortering, og begge løsninger er derfor placeret med front mod de besøgende på standen i Hal 13.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ud over at vise Inspire 2.0 med 40 kiloWatt har Eagle også løbende Live-demonstrationer af dets CraneMaster og eTower modulære automationssystemer, for at give de besøgende et indblik i, hvordan de kan understøtte skæreoperationer og maksimere produktiviteten.

FlowIn System betegnes som det første af sin art, og er i stand til samtidig skæring og sortering, så det kan sikre, at kun færdige emner eller dele kommer ud af maskinen, hvor emnerne skæres fra på et børstebord, adskilt fra skrot, og transporteres på et bæltedrevet bord, hvorefter sorteringen fører til en Pick-&-Place-proces, hvor rest-pladen skæres i mindre stykker for nem affaldshåndtering og forbedret materialeudnyttelse, hvilket eliminerer behovet for en palleskifter.

Eagle er direkte repræsenteret gennem Eagle Scandinavia, som har Timesavers Nordic tilknyttet til salg i Danmark, og repræsentanter for de danske organisationer på standen i Hannover, hvor messen løber til og med fredag den 25. oktober. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik