High-end formkomponenter fra tyske KNARR finder du her på webshoppen

Tyske KNARR er en af de absolutte markedsledende producenter og leverandører af komponenter til formværktøjer. Der garanteres ægte tysk kvalitet, når der som hovedregel siges “Made in Germany” og som alternativ “Made in Europe”. Fra det enorme lager i Tyskland leveres lynhurtigt til kunder over hele Europa – og vi er glade for nu at være officiel dansk repræsentant for KNARR.

Du finder mere end 95 % af KNARRs varenumrene tilgængelige til hurtig levering her på vores webshop!

Lækagefri Hot Runner systemer fra svenske MasterFlow

Når du vælger en varmekanalløsning fra MasterFlow får du netop en LØSNING og ikke blot en eller flere komponenter. Alle projekter – hvad end det er komplette systemer eller enkelte dyser – får et projektnummer hos MasterFlow og bliver verificeret som en løsning til din konkrete opgave. MasterFlow tager ansvar!

Vi tilbyder et komplet program med både enkeltdyser, manifoldsystemer, nålelukkesystemer og vores “Cold-Half koncept”, som du finder herunder. MasterFlow er udviklet og fremstillet på fabrikken i Västervik i Sverige.

Gasfjedre til stanseværktøjer fra spanske Nitrogas - se udvalget og køb online her

Fra spanske Nitrogas finder du et komplet udvalg af gasfjedre (nitrogencylindere) til brug i stanseværktøjer – som et sikkert, stærkt og pladsbesparende alternativ til traditionelle værktøjsfjedre af stål. Herunder finder du det primære udvalg, der tilbydes det europæiske marked. Har du brug for andre varianter eller løsninger, så ræk ud til os.

VEGA Hydraulikcylindere er udviklet til værktøjsbranchen siden 1986!

THORNE repræsenterer italienske VEGA Cylinders på det danske marked, hvor vi tilbyder et bredt udvalg af hydraulikcylindere målrettet til formværktøjer. Siden 1986 har VEGA Cylinders udviklet og produceret hydraulikcylindere af høj kvalitet og er i dag et foretrukkent valg til sprøjtestøbeværktøjer verden over.

Stort udvalg af dansk-udviklede reparationssvejsere fra TracyTec

I tæt samarbejde med Indsatsen ApS sælger vi de danskudviklede reparationssvejsere fra TracyTec på det danske marked. Det har aldrig været nemmere og hurtigere at komme i gang med at svejse på egen hånd, når formværktøjet har fået en kantskade eller en fejlbearbejdning skal genoprettes. Vi kommer hellere end gerne ud og giver en demonstration af maskinerne – på den måde får du det bedste grundlag for at træffe din beslutning om at købe TracyTec!

Ergonomiske formborde fra Technic Solution gør arbejdsdagen nemmere!

Formborde fra Technic Solution er en uundværlig del af ethvert formværksted, hvor der dagligt håndteres formværktøjer i forbindelse med montage eller vedligehold. MT-bordene garanterer hurtig og problemfri adskillelse og montering af formen med øget arbejdskomfort og effektivitet for værktøjsmageren.

Hydrauliske og servoelektriske gevindudskruninger fra DESOI

Tyske DESOI har i mere end 10 år udviklet og fremstillet enheder til gevindudskruning i sprøjtestøbeværktøjer. Udvalget favner både hydrauliske og servoelektriske løsninger. Enhederne er opbygget i et modulært koncept, så både priser og leveringstider holdes attraktive til ethvert projekt. Enhederne fremstilles til dit plastemnes specifikationer

Farveskift og materialeskift har aldrig været nemmere end med Easypurge

Med Easypurge snekkerens har du ét rensemiddel, der løser alle materiale- og farveskift i plastmaterialer med smeltetemperaturer mellem 135 °C og 350 °C. Easypurge er et koncentreret flydende rensemiddel, der tilsættes processen i forbindelse med materiale- eller farveskift.Er du interesseret i en demonstration af rensemidlet i din produktion, så ræk gerne ud til os for at aftale et uforpligtende besøg hos dig.

Føringselementer til stanseværktøjer fra italienske ENS International

Italienske ENS International har mere end 20 års ekspertise med egen produktion af føringselementer som søjler, bøsninger, kugleføringer og rulleføringer på fabrikken midt i den unikke natur ved Gardasøen i Italien. Vi tilbyder hele udvalget af ISO-føringer, der særligt bruges i forbindelse med stanseværktøjer og maskinkonstruktioner.

Kompetent produktrådgivning

+45.000 varenumre online

Kun europæiske leverandører

Pålidelig kundeservice

Populære produkter

THORNE ApS er ikke blot en webshop – men en teknisk partner!

Selvom du er havnet på vores webshop med over 45.000 aktive varenumre, så er THORNE ApS ikke blot en onlineforretning – tværtimod! Virksomheden er grundlagt og drives af Jesper Thorne, der har knap 20 års erfaring med værktøjsfremstilling, værktøjskonstruktion samt teknisk rådgivning og salg.

Vores leverandørnetværk af anerkendte producenter til værktøjs- og plastbranchen har ligeledes stor fokus på at være teknisk partner for branchens slutkunder.

Derfor skal du aldrig tøve med at række ud til THORNE ApS – og vi kommer gerne ud på besøg hos din virksomhed og laver præsentationer, demonstrationer eller indkøring af de produkter, vi tilbyder.

Webshoppen er således et redskab til dig som kunde, hvor du nemt og effektivt kan finde vores vareudvalg, se priser og specifikationer og i sidste ende afgive din bestilling – helt når det passer dig bedst i fred og ro! Foretrækker du den personlige kontakt ved ordreafgivelse, så er du også meget velkommen på både telefon og mail – du finder vores kontaktinformationer her!

Jesper Thorne

Har du spørgsmål eller brug for vejledning?

I samarbejde med vores stærke leverandørnetværk stiller vi ekspertise og mange års brancheerfaring til rådighed - hvad end det drejer sig om vejledning i brug af vores standardkomponenter eller i forbindelse med ønske om fremstilling af specialkomponenter og -løsninger.

Har du spørgsmål til produkterne her på siden - eller søger du produkter, du ikke umiddelbart finder i udvalget på webshoppen?

Tøv ikke med at række ud, så gør vi vores ypperste for, at du får en kyndig og professionel vejledning hos THORNE.