Accutech

Se mere her

Charles

Se mere her

Manford 5 akset

Se mere her

Velkommen hos
A/S Kurt Rasmussen Værktøjsmaskiner eftf.

Hos Kurt Rasmussen har vi specialiseret os indenfor værktøjsmaskiner og tilbehør hertil. Vi tilbyder en lang række produkter indenfor metalbearbejdning såsom metaldrejebænke, metalfræsere, metalbåndsave og CNC-maskiner. Vi garanterer maskiner, som er af højeste kvalitet, i brugervenlige designs og som sikrer ensartede og professionelle resultater. Hvis du er på udkig efter professionelle værktøjsmaskiner, er du kommet til det rettet sted.

Vi sætter en stor ære i at være førende eksperter indenfor vores felt, og gennem årenes løb har vi specialiseret os i import, salg og vedligehold af drejebænke, fræsemaskiner og alle typer af værktøjer. Vi tilbyder ligeledes opsætning eller reparation af værktøjsmaskiner af vores egen servicemontør. Du skal altid være velkommen til at kontakte os vedrørende et specifikt behov eller hvis du har brug for råd og vejledning i forbindelse med valg af den rette værktøjsmaskine.

Derudover kan vi byste os af at være skandinavisk distributør af Newall digitalt måleudstyr, som sikrer øget effektivitet og præcision.

I menuen til højre kan du klikke dig gennem vores mange forskellige produkter og læse mere om specifikationer og formål. Hvis du har brug for yderligere hjælp eller har spørgsmål til vores produkter, er vi altid klar til at hjælpe på telefonen.

Læs mere om virksomheden

Vores leverandører

Har du spørgsmål til nogle
af vores produkter?

Vi er klar til at hjælpe dig godt videre.

Kontakt KR Værktøjsmaskiner

Pia Jensen

+45 8695 1711

bubble