Teknovation Logo
robot

 
  • DDMG MORI Denmarks Bo Vinther Poulsen (t.v) og Lau Akstrup Jensen (t.h.) var på plads på hi ´19 i Herning i forrige uge, hvor de præsenterede en række AM-fremstillede emner. Firmaet gå nu med i AM Link.

17. oktober 2019, kl. 07:01 

DMG MORI går med i AM Link

FORCE Technology er i færd med at etablere et netværk for Additive Manufacturing-virksomheder, kaldet AM Link, som holder åbningsreception den 7. november i Brøndby.


Torsdag den 7. november åbner FORCE Technology dørene til en permanent udstilling, der indeholder alle de mulige 3D-print-metoder, der kan tage form i det netop etablerede AM Link-netværk.

AM Link omfatter et netværk af partnere med interesser i eller kompetencer inden for Mdditive Manufacturing, AM, uanset om det drejer sig om 3D-print i metal, plast eller beton, om karakterisering og NDT, om gasser eller om standardisering. Idéen er at være indgangen til aktørerne inden for AM.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ved den ufomelle reception for AM Link vil man fortsætte de indledende snakke, som allerede er begyndt i forbindelse med hi ´19-messen i Herning, den 1. til 3. oktober, hvor flere af industriens parter på området, også meldte sig ind, fremhæver FORCE Technology, og håber at se alle den 7. november mellem klokken 15 og 17.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik