Teknovation Logo
robot

 
  • Jean-Marc Molin, der er Sustainability Director i Hydro, kommer 7. november til Danmark, og understøtter hvorfor han ser aluminium som den store vinder på metal-siden i den nære fremtid.

17. oktober 2019, kl. 16:28 

Hydro-tiltro til aluminium

Aluminium Danmark og Hydro er 7. november værter for et program, der blandt andet omfatter indlæg ved Hydros Sustainability Director Jean-Marc Molin. 


Når Jean-Marc Molin, der er Sustainability Director i Hydro, indtager talerstolen hos DIS i Skanderborg den 7. november vil han berette om, hvordan en global leverandører af aluminium med succes har omdannet sin kernevirksomhed fra levering af primær metal til at indlejre skrottede produkter i metalforsyningen.

Programmet holdes på dagen klokken 13 til 17, og værter er Aluminium Danmark og Hydro, og der er gratis adgang, men ved tilmelding, og no show, skal man betale en fee på 750 kroner, fremgår det af programmet.

Indlæggene vil være på engelsk, og beskæftige sig med aluminium, som materiale. Det er let og stærkt, og det reducerer energibehovet og emissionen af klimagasser, når metallet anvendes i biler, tog, emballager og til andre formål.

Metallet er permanent og kan genanvendes igen og igen. Genanvendelse af brugt metal sparer 95 procent af energien til fremstilling af et metal.

Mange egenskaber, som tilsammen gør det til fremtidens metal når konstruktører, designere eller arkitekter skal vælge materiale, fremhæver arrangørerne.

Se mere om programmet ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik