Teknovation Logo
robot

 
  • På amukurs.dk er man nu klar med en række ændringer, der blandt andet gør det muligt at tilmelde sig dele af et AMU-kursus.

21. oktober 2019, kl. 06:50 

Et mere fleksibelt AMU-system

Med en markant opgradering af amukurs-hjemmesiden er forudsætningerne for et mere fleksibelt AMU-system nu kommet på plads.


Industriens Uddannelser oplyser, at kursusportalen amukurs.dk nu er klar med en række ændringer, der blandt andet gør det muligt at tilmelde sig dele af et AMU-kursus. Målet er et mere fleksibelt AMU-system.

Det handler blandt andet om at skabe mere fleksibilitet ved at muliggøre deltagelse i dele af et AMU-kursus, et såkaldt delmål. Ved delmål deltager kursisten kun i den del af kurset, der er relevant i forhold til kursistens erfaring og de kompetencer, som kursisten skal opnå. 

Delmål kan samtidig kombineres med andre kurser eller delmål. På den måde bliver der mulighed for fleksibelt at sammensætte kurser, der er tilpasset virksomhedernes og medarbejdernes behov.

Rent visuelt bliver alle kurser på amukurs.dk vist på en anden måde end hidtil. Desuden er søgefunktionen blevet optimeret, så brugeren vil blive præsenteret for endnu flere relevante kurser i forhold til søgeordet. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik