Teknovation Logo
robot

 
  • På AM Link-stande havde succes på hi, fremhæver Afdelingsleder 3D Print & AM Technology, Peter Tommy Nielsen (t.v.) her sammen med Ivar Dale.

6. november 2019, kl. 07:31 

Reception for AM Link

Torsdag åbner Force Technology en permanent udstilling, der indeholder alle de mulige 3D-print-metoder, der kan tage form igennem GTS-instituttets AM Link-netværk. Det sker ved en reception i Brøndby.


Der var stor interesse for AM Link-netværket ved lanceringen på årets hi-messe i MCH Messecenter Herning, fremhæver Force Technology.

Af den grund holder GTS-instituttet nu et opfølgende arrangement på hovedkontoret i Brøndby på torsdag den 7. november, der inkluderer lanceringen af en permanent udstilling med eksempler på alle de mulige 3D-printmetoder, som kan rekvireres gennem netværket.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Med AM Link er der nærmere bestemt tale om et netværk af partnere med interesser i eller kompetencer indenfor additiv fremstilling (AM).

Ønsket er at skabe én indgang til og adgang til alle relaterede kompetencer, uanset om det drejer sig om 3D-print i metal, plast eller beton, om karakterisering og NDT, om gasser eller om standardisering.

Én simpel indgang til ét stort netværk af aktører indenfor AM og 3D-print, understreges det. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik