Teknovation Logo
robot

 
  • Direktør Anders Kold kan glæde sig over, at Mekoprint er rykket op på en 12.-plads blandt Danmarks Bedste Arbejdspladser 2019.

13. november 2019, kl. 09:14 

Mekoprint igen en top-arbejdsplads

Danmarks Bedste Arbejdspladser 2019 blev tirsdag aften kåret ved en prisoverrækkelsesfest i Cirkusbygningen i København. Mekoprint rykker igen frem på listen og er nu placeret på en 12.-plads.


”Great Place to Work” har kåret Danmarks Bedste Arbejdspladser 2019, og rangeret de deltagende virksomheder, hvor der i år er lagt særlig vægt på innovation og løbende forbedringer.

Resultatet viser blandt andet at 93 procent af medarbejderne i Mekoprint oplever at kollegerne hurtigt tilpasser sig forandringer, der er nødvendige for virksomhedens succes. Herudover oplever 87 procent at de igennem det seneste år, har haft ”mange” eller ”nogle” reelle muligheder for at udvikle nye og bedre måder at gøre tingene på, oplyser virksomheden. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Mekoprint-direktør Anders Kold lægger stor vægt på trivsel og engagement, der gerne skal supplere filosofien om nysgerrige og handlekraftige teams, der selvstændigt kan arbejde innovativt og med et konstant forbedringsfokus.

Den selvstændige organisering i små teams med høj arbejdsglæde muliggør fleksibel udvikling af meget forskellige kundespecifikke løsninger fra sensorer i intelligente bleer til næste generations batterier og nye solcelle-kabler, understreger Anders Kold.

Mekoprint har deltaget i undersøgelsen siden 2015, og er blevet certificeret som ”God Arbejdsplads” alle årene. Det er Mekoprints egne medarbejdere, der har sikret virksomheden en topplacering i den anonyme trivselsmåling og kulturevaluering foretaget af “Great Place to Work, understreger Anders Kold.

Mekoprint består af over 550 medarbejdere fordelt på fem lokationer i Danmark, to lokationer i Polen, en lokation i Ukraine og et sourcingkontor i Hongkong. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

Mest læste

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media