Teknovation Logo
robot

 
  • 60 års-jubilæet blev anført af ejerfamiliens tredje generation, administrerende direktør Lars Klinkby (t.v.) og anden generation, bestyrelsesformand John Klinkby (t.h.).

9. december 2019, kl. 07:02 

60 år med Expo-Net

Fredag markerede Expo-Net Danmark A/S familievirksomhedens 60-års jubilæum.


Fpr 60 år siden indledtes aktiviteterne til det, der dag i dag er familieaktieselskab Expo-Net Danmark. Firmaet  blev grundlagt i København, tilbage i 1959. Efter nogle få år flyttede familien Klinkby aktiviteterne til større lokaler i Rødovre, og grundet en støt stigende efterspørgsel og en ekspansiv produktudvikling, blev det i 1971 besluttet at flytte virksomheden til egnsudviklingsområdet Hjørring.

I dag ledes firmaet af tredje generation, administrerende direktør Lars Klinkby, der afløste hans far tilbage i 2010 på posten som direktør, mens John Klinkby selv blev bestyrelsesformand.  

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Virksomheden har egne salgskontorer i Frankrig, England, Holland og Australien og leverer til kunder i hele verden. Den højteknologiske produktion af plastnettene foregår i egne, moderne produktionshaller, hvor maskinerne serviceres og videreudvikles på eget maskinværksted.

I fokus for produktion og salg er fleksibilitet, leveringsgaranti og et tæt og loyalt samarbejde med kunderne, understreger Expo-Net. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik