Teknovation Logo
robot

 
  • Tradiums hold til DM i Skills 2020 består af Axel Lundorff, der her flankeres af Maibritt Kraul Møllegaard (t.v.) og (t.h.) Tenna Bloch Petersen samt Lotte Cecilie Christensen.

11. december 2019, kl. 07:02 

Smed repræsenterer Tradium ved Skills

Fire elever ved Erhvervsskolen Tradium har vundet regionsmesterskaber, og skal derfor deltage ved DM i Skills, i Bella Center 16. til 18. januar 2020. Det gælder blandt andet smedelærling Axel Lundorff, der til daglig er ved Værum Stålindustri.


Axel Lundorff er en af de fire fra Tradium, som skal til DM i Skills 2020, når det afvikles i Bella Center i København, den 16. til 18. januar.

Han er i lære som smed og skal deltage ved DM i Skills for anden gang. Dermed bibringer han masser af viden og værdifuld erfaring til de uofficielle Danmarksmesterskaber for smede:

"Man er lidt mindre nervøs. Jeg kunne mærke jeg var lidt mere rolig til regionsmesterskabet," forklarer Axel Lundorff, der til daglig har sin læreplads ved Værum Stålindustri, og altså følger skoleophold ved Tradium.

Ved konkurrencerne i Hovedstaden får han selskab af to af erhvervsskolens frisørelever, henholdsvis Tenna Bloch Petersen og Lotte Cecilie Christensen, der har deres tilknytningen til henholdsvis Park By studie rørbæk og A+ Intercoiffure. såvel som af Maibritt Kraul Møllegaard, der til daglig er elev ved thansen.

Ud over, at arbejdspladserne bakker op, så er der naturligvis også opbakning fra skolen og herunder ikke mindst deres respektive undervisere, hvor frisørerne har Luna Bergmann Winkler, Retail er repræsenteret ved Trine Fage Krogh, mens det er Mikael Kejlstrup, der bistår Alex Lundorff på smedeuddannelsen, fremhæver Tradium.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik