Teknovation Logo
robot

 
  • Den udvidede Norton Alu-produktserie skal imødekomme den stigende efterspørgsel på højtydende slibeprodukter, der er udviklet specielt til aluminium og bløde metaller, siger produktchef Tomasz Dus, Norton Abrasives.

Teknovation nr. 6/2022

Udvidet aluminiumbearbejdnings-sortiment

Nortons produktsortiment til bearbejdning af aluminium og ikke-jernholdige metaller, suppleres nu med lamelskiver med åben struktur til brug i vinkelslibere.


Nortons Alu-linje tilføjes nu skæreskiver og skrubskiver med et aktuelt udviklet bindemiddel, der er mere modstandsdygtigt over for tilstopning, og som kombineret med unikke aluminiumoxidkorn giver op til 30 procent højere ydeevne end programmets tidligere aluminiumsortiment, fremhæver Saint-Gobain Abrasives A/S

Den specialudviklede sammensætning giver skæreskiverne en lettere og mere fri skæring uden tilstopning – selv på bløde materialer.

Dertil lanceres lamelskiven Norton Alu Mesh, som er udviklet til høje slibehastigheder på metal og har en åben struktur, der reducerer varmeudviklingen ved brug på vinkelslibere, hvilket giver bedre detaljekvalitet og minimalt materialetab. Disse værktøjer er ideelle til at fjerne rust eller maling fra metal og tynde profiler, fremhæver producenten videre:

"Den nye Norton ALU-produktserie til vinkelslibere er vores svar på den stigende efterspørgsel på højtydende slibeprodukter, der er udviklet specielt til aluminium og bløde metaller. Vi er overbeviste om, at vores slibeløsninger til ikke-jernholdige metaller på alle måder opfylder og overgår vores kunders forventninger og giver en betydeligt hurtigere bearbejdning, længere levetid og forbedret brugerkomfort," siger produktchef Tomasz Dus, Norton Abrasives.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik