Teknovation Logo
robot

 
  • Teknologisk Institut formidler løbende viden om 3D-print, gennem en række fysiske kurser – og nu altså også med online-kurser på området.

13. juni 2022, kl. 09:54 

Teknologisk Institut udbyder onlinekurser i 3D-print

Teknologisk Institut har over noget tid arbejdet på at udvikle et større online kursuskatalog inden for Additive Manufacturing, AM eller populært bare 3D-print. Rækken består af et gratis kursus på basisniveau og ni betalingskurser, hvoraf syv går i dybden med hver deres AM-teknologi.


Det er nu muligt at komme på 3D-print-kursus hvor som helst – og når som helst.

Det er Teknologisk Institut som har lanceret et større online kursuskatalog inden for området, som bygger videre på instituttets opbyggede viden, og giver derfor deltagerne et grundigt indblik i 3D-print, herunder for eksempel designregler, workflows og sammenhængen mellem bæredygtighed og 3D-print, understreges det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Undervisningsmaterialet gennemgår de forskellige aspekter ved 3D-print – både fagligt og industrielt. Her kommer man eksempelvis omkring selve printprocessen, sikkerhed, efterbehandling og kvalitetssikring, og man lærer ting, som man ikke kan læse sig til, men som normalt kommer gennem mange års erfaring – og den erfaring har Teknologisk Institut.

"Vi har taget vores mere end 30 års erfaring i arbejde med 3D-print til industriel brug og brugt den til at udtrykke den læring, der kommer til udtryk i kurserne," siger seniorkonsulent Henning Henningsen, Teknologisk Institut.

Kurserne er opbygget med samme afsnitsstruktur og indholdselementer, hvilket gør det lettere for virksomheder at sammenligne på tværs af teknologier – ud fra deres individuelle behov.

Tilgangen til undervisningsmaterialet er gjort skalérbar, så virksomheder og enkeltpersoner kan vælge det aktuelle antal kurser eller licenser, de har behov for.

Undervisningsmaterialet består af et gratis kursus på basisniveau og ni betalingskurser. Syv af disse kurser går i dybden med hver af de førende 3D-print teknologier og den seneste viden, der er knyttet hertil, påpeges det videre. Hertil kommer to tværgående kurser, der omhandler henholdsvis kvalitetsstyring og de økonomiske aspekter ved Industriel 3D-print. Alle kurserne findes med både engelsk og dansk tale, hvilket giver fleksibilitet.

"Med det gratis basiskursus kan virksomhederne vurdere, hvilken 3D-print teknologi der kunne være interessant for dem at undersøge nærmere – det kunne for eksempel være pulverteknologien Powder Bed Fusion, hvor man svejser metalpulver sammen med laser – og den teknologi kan de så dykke ned i efterfølgende," siger Henning Henningsen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik