Teknovation Logo
robot

 
  • UCH, JAI og Vald. Birn holder på tirsdag i samarbejde inspirationsdag om støberiteknikeruddannelsen.

30. september 2022, kl. 14:14 

Støberitekniker-inspirationsdag på tirsdag

I samarbejde med Vald. Birn og Jysk Aluminium Industri, JAI, holder Uddannelsescenter Holstebro tirsdag den 4. oktober inspirationsdag for støberiteknikeruddannelsen. Ud over en introduktion til selve uddannelsen vil deltagerne også kunne opleve hverdagen i støberiet.  


De danske støberier nærmest higer efter kvalificeret arbejdskraft, og det er også tilfældet hos Vald. Birn i Holstebro, oplyser virksomheden og Uddannelsescenter Holstebro, UCH. Nordeuropas største støberikoncern er derfor gået aktivt ind i kampen for at tiltrække nye medarbejdere og lærlinge, og inviterer tirsdag alle interesserede inden for på fabrikken på Frøjkvej som en del af UCH's inspirationsdag om støberiteknikeruddannelse, netop den 4. oktober.

"Mangel på arbejdskraft er en af de største trusler mod støberibranchen i dag, og vi er derfor nødsaget til at gøre opmærksom på os selv som en god og spændende branche at arbejde i. Det gør vi eksempelvis ved at støtte op om og deltage i arrangementer som inspirationsdagen, hvor vi har mulighed for at fortælle om, hvad støberibranchen er for en størrelse," siger koncerndirektør Claus Beier, Vald. Birn, og fortsætter: 

"Jobbet som støberitekniker foregår i et højteknologisk produktionsmiljø, hvor man vil komme til at bidrage til udviklingen og produktionen af emner til mange forskellige store virksomheder. På støberierne står bæredygtighed endvidere højt på dagsordenen, og alle de emner vi producerer, er cirkulærer. Så vil man være med til at gøre en forskel for klimaet, er det hos os, man skal søge job".

Inspirationsdagen har start klokken 8 ved UCH Teknologis lokaler på Vald. Poulsens Vej 2 i Holstebro, hvor der vil være en kort introduktion til uddannelsens indhold, økonomi og de efterfølgende jobmuligheder. Efter besøget hos Vald. Birn på Frøjkvej går turen også til Herning og et besøg hos JAI. Dagen slutter tilbage i Holstebro hos UCH Teknologi, hvor deltagerne har mulighed for at speed-date med repræsentanter fra Vald. Birn og JAI.

Man kan har læse mere om inspirationsdagen og tilmelde sig ved at klikke på lænken  her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik