Teknovation Logo
robot

 
  • Lego har anvendt 3D-print teknologi siden 1990’erne, men sidste år lancerede de for første gang et forbrugerprodukt, som udelukkende er produceret med Additive Manufacturing. Replikaen af den ikoniske træand har især hjulpet virksomheden med at eksperimentere med bevægelige funktioner, idet den 3D-printede and har et bevægeligt næb, fremhæver det. Billedkilde: Dansk AM Hub på YouTube.

2. april 2024, kl. 19:12 

Lego-status på 3D-print-tiltag

Danske Lego anvender 3D-metalprint i produktionsskæden, og sidste år kom det første 3D-printede plastprodukt. Leder af virksomhedens AM-team, Ronan Hadar, giver nu en status-update på området gennem en video udgivet af Dansk AM Hub.


I samspil mellem 3D-metalprint og de seneste sprøjtestøbningsteknologier har den danske legetøjsgigant Lego i en længere årrække fremstillet producentens Lego-klodser.

Sidste år lancerede virksomheden så det første helt 3D-printede produkt i form af en plastudgave af producentens kendte træand.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Dette skete på baggrunde af et længere udviklingsforløb lyder det fra leder af The LEGO Group’s Additive Design & Manufacturing-team, Ronan Hadar.

Nærmer bestemt fortæller han om det i en status-update på Legos initiativer på AM-området, der præsenteres i en video udgivet af Dansk AM Hub på YouTube.

“Vi er meget begejstrede over mulighederne, som additiv fremstilling giver os, og glæder os til at høre, hvad vores fans siger. Vi vil bruge deres feedback som hjælp til at udforme fremtidig innovation, mens vi fortsætter med at afprøve 3D-printteknologiens grænser,” konstaterer Ronan Hadar.

Se videoen her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik