Teknovation Logo
robot

 
  • Byggeprocessoren til Renishaws AM-systemer giver med samarbejdet blandt andet brugerne mulighed for problemfrit at oprette forbindelse til Materialize Magics-sowaren, fremhæves det.

19. april 2024, kl. 14:28 

Materialise og Renishaw i 3D-metalprintsamarbejde

Softwarespecialisten Materialize og producenten af 3D-metalprintere Renishaw annoncerer samarbejde, der skal øge effektiviteten af 3D-metalprint.


Ifølge parterne, vil brugere af Renishaws 3D-metalprintsystemer komme til at kunne drage fordel af Materialises næste generation af byggeprocessorsoftware, der er skræddersyet til Renishaws RenAM 500-serie af metal AM-systemer.

Denne komplementerer nemlig Renishaws nyligt lancerede TEMPUS-teknologi med en særlig skanningsalgoritme tilknyttet RenAM 500-serien, der gør det muligt for laseren at arbejde, mens recoateren bevæger sig.

Dette sparer op til ni sekunder pr. byggelag uden at reducere kvaliteten af emnerne. Med denne fremgangsmåde kan byggetiden reduceres med op til 50 procent, påpeges det.

Endvidere vil brugerne få adgang til Materialises data- og byggeforberedelsessoftware Magics, der vil gøre det muligt at opbygge et optimeret arbejdsflow fra design til 3D-printede emner

Dette inkluderer kontrol og tilpasnning af 3D-printprocessen, reduktion af produktionstiden og dermed genrelt øget proceseffektivitet, konstateres det.

Renishaw-produkter forhandles i Danmark af Fron-Tech ApS.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik