Teknovation Logo
robot

 
  • TECHCOLLEGE Metalafdelingens seneste investeringer er i fokus den 31. oktober. Det gælder også de opstillede Cowelder-løsninger fra Migatronic til robotsvejsning.

8. oktober 2019, kl. 07:01 

Teknologidag på TECHCOLLEGE 31/10

Metalafdelingen ved TECHCOLLEGE i Aalborg holder torsdag den 31. oktober Teknologidag, hvor der i år stilles skarpt på fremtidens uddannelse inden for automation og robotteknologi.


Den 31. oktober klokken 13.30 til 16.30 inviteres til Teknologidag på Metalafdelingen ved TECHCOLLEGE i Aalborg, hvor temaet er fremtidens uddannelse inden for automation og robotteknologi.

På teknologidagen har deltagerne mulighed for at opleve nogle af afdelingens maskiner og udstyr under strøm på ni forskellige stationer. For eksempel den seneste Multitasking-maskine DMG MORI CTX 800 Beta, en bukkecelle med Coastone-kantpresser og robotarm samt CoWelder-svejserobotter. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ved dagen kan man også teste dine færdigheder inden for svejsning på den særlige svejsesimulator ligesom der ved de opstillede stationer vil være mulighed for at få en snak med faglærere og elever, og høre om branchens muligheder og behov for kompetencer - hvad end enten det gælder opkvalificering af medarbejdere eller uddannelse af elever.

Dagen vil desuden byde på oplæg fra virksomheder, der fortæller om betydningen af den seneste teknologi, samt hvilke processer og udfordringer, de har været igennem. Derudover vil der være lidt lækkert at spise og drikke.

Læs mere om Teknikdag og tilmelding ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik