Teknovation Logo
robot

 
  • Automatikteknikere, industriteknikere, smede og værktøjsmagere skal uddannes i branchevirksomhederne. Fremstillingsindustriens Lærlingeindsats har sammensat værktøjskasssen til medlemsvirksomhederne, så de kan tiltrække de bedste lærlinge.

21. oktober 2019, kl. 07:18 

Værktøjskasse for lærlingerekruttering

Medlemsvirksomheder i Industriens Arbejdsgivere i København og Fremstillingsindustrien, begge under DI, kan nu trække på yderligere et initiativ fra Fremstillingsindustriens Lærlingeindsats, der har udarbejdet en værktøjskase til medlemmerne.


En værktøjskasse, der skal hjælpe medlemsvirksomheder med at tiltrække, rekruttere og onboarde lærlinge, har været undervejs et stykke tid, og er nu på vej ud til interesserede medlemsvirksomheder i Industriens Arbejdsgivere i København, IAK og Fremstillindustrien, begge under DI.

Værktøjskassen består af konkrete værktøjsløsninger inden for tiltrækning, rekruttering og onboarding, som virksomhederne enten kan vælge at lade sig inspirere af eller direkte anvende i deres rekrutteringsproces.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


De første elementer i værktøjskassen er forslag til jobopslag inden for områdets uddannelser: Smede, værktøjsmagere,industriteknikere og automatikteknikere. Jobopslagene skal inspirere og hjælpe medlemsvirksomheder, så de hurtigt kan udarbejde et struktureret og kvalificeret jobopslag.

Jobopslagene kan man hente inde på hjemmesiderne ffi.di.dk og iak.di.dk

Generelt når man skal finde en lærling anbefales det, at man lægger sit jobopslag på praktikpladsen.dk. Til det er der til værktøjskassen også lavet en vejledning, som nu er tilgængellig, og mere vil følge.
 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik