Teknovation Logo
robot

 
  • Farvekoder hjælper medarbejderne til at forstå, hvilke problemer, der er på de forskellig drejecentre i produktionen.

5. november 2019, kl. 07:16 

LPM forbedrer produktiviteten

Efter at have investeret i og arbejdet dedikeret med dataopsamlingssoftware i et par år kan LPM Production i Ølgod nu opgøre effektiviseringsgevinsten til over 20 procent.


Dataopsamlings- og visualiseringssoftwaren MDC-Max fra den danske softwarespecialist Cimco A/S er blevet et uundværligt værktøj for den jyske underleverandør af drejede emner LPM Production A/S.

Virksomheden har med den systematiske datahøst fra maskinparken af drejebænke nemlig fået bedre styr på, hvorfor visse maskiner til tider står stille. Desuden er kommunikationen imellem medarbejderne, når de afløser hinanden mellem skift, blevet væsentligt optimeret med teknologien, fremhæver direktør Henrik Jørgensen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Der er alt i alt opnået forbedringer på over 20 procent, vurderer han og uddyber, at med muligheden for at omarbejde data fra MDC-Max-softwaren, kan maskinerne justeres til at køre endnu bedre.

I en aktuel video forklarer LPM-folkene nærmere om, hvad der er opnået af fremskridt i forbindelse med dataopsamlingsprojektet.

Se den her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik