Teknovation Logo
robot

 
  • Thomas Storm Hansen, CNC-operatør ved Carsten Holm, viser her stolt den første demo-tætning frem, produceret ved det ene af de to seneste investeringer, en maskine af typen SML 850.

9. december 2019, kl. 09:53 

Carsten Holm løfter produktionen

Carsten Holm A/S, der forhandler og producerer standard- og specialtætninger, meddeler at virksomheden har udvidet den eksisterende maskinpark med yderligere to større og hurtigere CNC-maskiner til produktionen, så maskinparken i dag tæller seks mod tidligere fire avancerede CNC-maskiner.


Det går stærkt for tiden hos Carsten Holm A/S ved Ringe på Fyn, fortæller firmaets produktionschef Henrik Munkøe, og virksomheden har derfor erkendt, at setup´et i produktionen skal tilpasses til de forespørgsler, virksomheden modtager:

"Både styktallet og størrelserne på tætningerne har ændret sig de seneste par år. Derfor har vi fået behov for at kunne producere større serier og tætninger med en større diameter," fortæller Henrik Munkøe.  

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Den største af de tilkommne maskiner, en SML 850, er den fjerde af sin type i verden, som kan producere tætninger i størrelser op til udvendig diameter på 850 millimeter.

Medarbejderne i produktionen har glædet sig til at komme til at arbejde med de ekstra maskiner, og de går til opgaven med stor begejstring. De har været involveret i hele indkøringsforløbet og har hurtigt lært at betjene maskinerne. Da de er mere selvkørende end tidligere, har den enkelte CNC-operatør også fået mulighed for at betjene mere end en enkelt maskine ad gangen:

"Fordi de nye maskiner er hurtigere, så vi har fået større kapacitet, forventer vi, at vi fremover kan reducere leveringstiden på specialpakninger. Her i opstartsfasen regner vi med, at vores nuværende CNC-operatører vil kunne følge med efterspørgslen, men på sigt har vi kalkuleret med flere ansættelser i produktionen," siger Henrik Munkøe.

Maskinerne er installeret i den eksisterende produktion, som blev indviet sammen med virksomhedens domicil i 2017. Afstanden mellem maskinerne er blevet mindre, men pladsen er ikke mere trang, end at der forsat kan indsættes flere maskiner. Og hvis man på et tidspunkt løber tør for plads, er der gode muligheder for at udvide produktionen på den 14.700 kvadratmeter store grund.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik