Teknovation Logo
robot

 
  • Schneeberger-salgs- og materingdirektør, dr. Hans-Martin Schneeberger, står nu i spidsen for de europæiske fabrikantforeningers paraplyorganisation Cecimo.

9. december 2019, kl. 14:39 

Schneeberger-direktør til tops i Cecimo

De europæiske fabrikantforeninger paraplyorganisation Cecimo har valgt schweizeren dr. Hans-Martin Schneeberger, der til daglig er salgs- og marketingdirektør i Schneeberger AG, til formand. Han vil i sin formandsperiode særligt sætte kunstig intelligens, AI, på dagsordenen.


Efter to år som formand for Cecimo har østrigske dr. Roland Fecihtl, der til daglig er direktør for firmaet Feiba, forladt posten til fordel for en af Viceformændene, schweiziske dr. Hans-Martin Schneeberger, der til daglig er salgs- og marketingdirektør i Schneeberger AG.

Hans-Martin Schneeberger slår i sin tiltrædelsestale fast, at han i den kommende to-årige periode vil sætte særligt begrebet Artificial Intelligence, AI, eller på dansk kunstig intelligens i relation til CNC-værktøjsmaskiner i fokus.

"Cecimo har en vigtig rolle at spille når det gælder tidens udfordringer, og herunder cirkulær økonomi og digitalisering. Vi kan bistå med at definere de nødvendige standarder på aktuel teknologi, baseret på vores værdier og etik. Det er eksempelvis nødvendigt, når det gælder AI," siger Hans-Martin Schneeberger, og fortsætter:

“Europa skal være ledende når det gælder de globale standarder, så regulativer og love følger et eksempel, der giver et fingerpeg i den rigtige retning".

Formanden mener også, at de europæiske teknologiske institutter skal vægte den rolle industrier som netop værktøjsmaskinfabrikanterne har. Det kan være inden for AI, hvor EU-repræsentanterne hurtigt kan anskue forskellige perspektiver, men bør samles om én retning, så virksomhederne - i alle brancher - kender spillereglerne for hver deres specifikke teknologiområde:

"I mange tilfælde er øvrige brancher dybt afhængige af metalindustrien. Så EU-kommissionen og de enkelte medlemslande bør naturligt tage denne snak med Cecimo førend man går videre til virksomhederne bredt. Under min formandstid vil jeg sætte en ære i, at vi repræsenterer alle typer fremstillingsvirksomheder, i vores anbefalinger," understreger Hans-Martin Schneeberger. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik