Teknovation Logo
robot

 
  • Værktøjsmager Michael Jensen fra Scanbelt (t.v.) og overmontør Henrik Bo Jensen fra Nordelektro (t.h.) inspicerer her en Heidenhain-styring i produktionen hos Scanbelt i Hjørring. Nordelektro er en af fire nyudnævnte servicepartnere, der styrke Heidenhains serviceforretning.

25. maj 2020, kl. 06:53 

Mere retrofit af ældre CNC-maskiner

Heidenhain er i færd med at styrke sin serviceforretning og har udnævnt fire danske servicepartnere, heriblandt Nordelektro, der ser et stort potentiale inden for blandt andet retrofit af ældre CNC-maskiner.


Heidenhains ændrede servicesetup i Danmark skal gøre den tyske producent Heidenhain til den foretrukne leverandør af løsninger inden for måling og styring til værktøjsmaskiner på de nordiske markeder, fremhæver direktør Klaus Stampe Pedersen, TP Teknik, der repræsenterer Heidenhain i Danmark.

De fire tilføjne servicepartnere er Nordelektro, CNC-Teknik, CNC Consult og HJ Teknik Maskinservice. Hos Nordelektro, der har hovedkvarter i Aalborg, betegner salgschef Jesper Storm Simonsen udnævnelsen som et kæmpe skulderklap. Den nordjyske teknikspecialist har et særdeles godt kendskab til Heidenhains styringer, som sidder i maskinerne hos faste servicekunder som Scanbelt og Gunnar Balles Maskinfabrik.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"Det er en blåstempling af Nordelektro og vores serviceforretning. Vi har mange kunder i industrien og
ser det som en stor fordel, at vi nu i endnu højere grad kan tilbyde specialisering i Heidenhains produkter – ikke mindst i forhold til retrofit af ældre CNC-maskiner, som i stigende grad efterspørges. Vi kommer i første omgang til at dedikere 3 medarbejdere til partnerskabet og vil opruste yderligere i takt med, at nye Heidenhain-kunder bliver henvist til os," siger Jesper Storm Simonsen.

Heidenhains partnerkoncept skal give kunden en sikkerhed for, at service, reparationer og opgraderinger udføres af montører med det anbefalede testudstyr og den nyeste viden. De autoriserede servicepartnere indgår således i Heidenhains uddannelsesprogram og får desuden eksklusivt adgang til en omfattende produktdatabase med mulighed for bland andet on-site diagnosticering og softwareopdatering. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik