Teknovation Logo
robot

 
  • i Danmark har CGTech i dag allerede en større kundegruppe inden for den spåntagende industri.

23. oktober 2020, kl. 15:49 

Sandvik vil opkøbe Vericut

Sandvik-koncernen har indgået en aftale om opkøb af amerikanske CGTech, der fremstiller NC-kodesimuleringssoftwaren, Vericut.


Med henblik på at udvide porteføljen af bearbejdningssoftwarerelaterede produkter hos Sandvik Coromant har den svenske industrikoncern underskrevet en aftale om retten til at overtage den amerikanske industrisoftwareproducent CGTech.

Sandvik-koncernen understreger således, at opkøbet inkluderer produktet Vericut, der i vid udstrækning benyttes globalt til nøjagtigt at simulere Cam-programmer i forhold til CNC-maksinernes egen NC-kode-styring. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"Dette (opkøb, red.) er i tråd med vores strategiske sigte på at vokse på det digitale produktionsområde specielt med hensyn til softwareløsninger målrette optimering af CNC-bearbejdning," udtaler direktør for Sandvik-koncernen, Stefan Widing.

President for divisionen Sandvik Machining Solutions, som Sandvik Coromant hører under, Nadine Crauwels, tilføjer:

”Det er spændende at kunne udvide vores koncern med CGTech. Dette vil ikke kun styrke vores førende markedsposition globalt, men også gøre det muligt for os at tage et stort skridt fremad med henblik på at tilbyde komplette bearbejdningsløsninger til vores kunder, hvilket reducerer spild markant i deres bredere værdikæder.”

CGTech har hovedkontor i Californien i USA og beskæftiger cirka 180 ansatte. I 2019 landede omsætning på dét, der svarer til cirka 340 millioner kroner. Transaktionen forventes afsluttet i sidste kvartal af 2020 og er underlagt sædvanlige myndighedsgodkendelser, påpeges det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik