Teknovation Logo
robot

 
  • Walters Tigertec Gold-vendeskærsortiment omfatter nu også løsninger Xtratec-hjørnefræser, spiralfræsere, notfræsere og kopifræsere med videre.

Teknovation nr. 5/2022

Udvidet Tigertec Gold-vendeskærsortiment

Walters Tigertec Gold-vendeskærsortiment er nu også tilgængelig for Xtratec-hjørnefræser, spiralfræsere, notfræsere og kopifræsere med videre, der nu også kan få gavn af den øgede slidstyrke og sejhed i belægningen. 


Belægningen på Tigertec Gold-vendeskærene er glattere, hvilket giver lavere friktion og øget levetid, fremhæverer teknisk konsulent, Jacob Mikkelsen, AVN Teknik A/S, der repræsenterer Walters program:

”Belægningsteknologien og det guldfarvede top-lag, som ikke kun er til pynt, er medvirkende til at gøre vendeskæret yderst slidstærkt. TiAlN-laget efterfulgt af et meget temperaturbestandigt aluminiumoxidlag (Al2O3, red.) øger modstandskraften grundet belægningens flerlagsstruktur," fastslår Jacob Mikkelsen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Han peger videre på, at den aktuelle flerlagsstruktur forbedrer vendeskærets brudstyrke. Det er derfor muligt at øge standtiden og opnå en processikker bearbejdnings amtidigt med, at levetiden på vendeskæret forlænges.

"Flere danske kunder har allerede taget de nye Tigertec Gold-vendeskær til sig, og vendeskærene har vist rigtig gode resultater,”, pointerer Jacob Mikkelsen. 

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik