Teknovation Logo
robot

 
  • På marts måneds ordinære generalforsamling i Brancheforeningen for Industriel Teknik, Værktøj & Automation, BITVA, der blev afholdt i Odense, var det skiftedag for bestyrelsesformand og -næstformand, BITVA har netop konstitueret sig med et formandsskab med Peter Larsson som formand og Michael Topp, som næstformand.

11. maj 2022, kl. 16:52 

BITVA-formandsskab er nu på plads

På marts måneds ordinære generalforsamling i Brancheforeningen for Industriel Teknik, Værktøj & Automation, BITVA, der blev afholdt i Odense, var det skiftedag for bestyrelsesformand og -næstformand. BITVA har netop konstitueret sig med et formandsskab med Peter Larsson som formand og Michael Topp, som næstformand.


Ved et aktuelt konstituerende bestyrelsesmøde blev Peter Larsson fra Folke-Larsen og Michael Topp, Topp Trykluft, konstitueret som formandsskab, idet formandsposten, er tildelt Peter Larsson næstformandsposten tildelt Michael Topp.

Både Peter Larsson og Michael Topp har været med i foreningen og bestyrelsen i en årrække, og glæder sig til at fortsætte arbejdet i bestyrelsen nu med nye, engagerede kræfter.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Sidst i juni mødes bestyrelsen til bestyrelsesseminar, hvor kimen lægges for foreningens fremtidige virke, og arbejdet fordeles mellem bestyrelsesmedlemmerne. Blandt andet ved en gennemgang af foreningens forskellige udvalg. Alle udvalg i BITVA repræsenteres i bestyrelsen ved ét eller flere bestyrelsesmedlemmer, men alle medlemmer kan deltage i udvalgsarbejdet.

Arbejdet i foreningen drives af sekretariatet og bestyrelsen, men skal varetage alles interesser, hvorfor man gerne hører fra medlemmer, hvis man har nogle inputs til foreningens arbejde.

BITVAs bestyrelse består fremover også af: Jannik Brix Poulsen, CC Jensen, Jens Fuglsang, Endress+Hauser, Jesper Ejlskov, NordGear Lars Lynge, Mazak, Michael Petræus, Festool, Ole Krabbe, AVN, og Rudy Bonde, JR Tool.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik