Teknovation Logo
robot

 
  • Daniel Lintoiu er nu direktør for marketing, kommunikaton og e-commerce hos Lemvigh-Müller.

16. maj 2022, kl. 06:42 

Daniel Lintoiu udset til at løfte kundeoplevelsen hos Lemvigh-Müller

Lemvigh-Müller meddeler, at Daniel Lintoiu nu skal stå i spidsen for et løft af kundeoplevelsen. Det vil ske som direktør for marketing, kommunikation og e-commerce. 


Med en ambition om at være den førende forretningspartner for blandt andet industrien har Lemvigh-Müller de senere år investeret massivt i udviklingen af sine digitale salgskanaler og markedsføring.

Dén udviklingsrejse skal 32-årige Daniel Lintoiu nu stå i spidsen for som direktør for marketing, kommunikation og e-commerce hos Lemvigh-Mûller. Ved at flytte kundeoplevelsen til næste niveau skal han videreudvikle Lemvigh-Müllers brand, digitale tilstedeværelse og marketingaktiviteter. Han træder samtidig ind som del af den øverste chefgruppe i koncernen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”Lemvigh-Müller er en super spændende virksomhed med strategisk fokus på grøn omstilling, digitalisering og kundetilpassede løsninger. Jeg glæder mig til at fortsætte det gode arbejde, der er i gang, men også presse grænserne for, hvad der traditionelt kan lade sig gøre, og udvikle nye digitale koncepter, som både styrker kundernes forretning, leverandørernes synlighed og Lemvigh-Müllers position på markedet,” siger Daniel Lintoiu.
 
Daniel Lintoiu kommer senest fra en stilling som Director of Digital Experience og E-commerce hos 3Shape, der udvikler og producerer 3D-scannere og software til tandlægeindustrien. Han er uddannet MSc, Digital Innovation & Management fra IT-Universitetet.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik