Teknovation Logo
robot

 
  • DTU's bearbejdningscelle, som Flextek Area Sales Manager Ole Midtgaard her står ved, er omdrejningspunktet for Bearbejdningsdage 2022.

17. maj 2022, kl. 16:14 

Bearbejdningsdage 2022 godt i gang

17. og 18. maj er Flextek, Hoffmann, Esprit Nordic og DTU værter ved et fælles Bearbejdningsdage 2022-event. På førstedagen var der flot rykind.


Før Covid-19-pandemien brød ud leverede Flextek A/S en samlet produktionscelle til. Og siden har parterne, herunder også Hoffmann Group Danmark og Esprit Nordic, forsøgt sig, og udskudt, men nu skal det være, og Bearbejdningsdage 2022, holdes tirsdag og onsdag ved DTU, begge dage fra klokken 9 til 15.

Selve produktionscellen er naturligt omdrejningspunktet for arrangementet, hvor interesserede kan se de integrerede Okuma MU4000V, Genos 300MYW og MH50D koblet sammen med robot fra Yaskawa.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Selve produktionscellen er naturligt omdrejningspunktet for arrangementet, hvor interesserede kan se de integrerede Okuma MU4000V, Genos 300MYW og MH50D koblet sammen med robot fra Yaskawa.
 
De besøgende kan også blive klogere på de mange forskellige samarbejdsmuligheder, der findes mellem små og mellemstore virksomheder, SMV'er, og DTU Engineering. Specialkonsulent Mette Pallisgaard Justesen understregede, at et arrangement som dette er helt i tråd med den udstrakte arm til erhvervslivet på Sjælland, som DTU gerne rækker ud. Med 600 diplomingeniører igennem faciliteterne, som også skal udfærdige projekter med erhvervsvirksomheder er det en indgang til at samarbejde.
 
Kombinationen mellem teori og praksis, hvor arrangørerne hver især bidrager med indlæg og efterfølgende demonstrationer, omfattede indlæg ved Hoffmann-salgschef John Hansen, som primært introducerede to af de værktøjsløsninger, der indgår i bearbejdningscellen, og dermed også de løbende Live-demonstrationer. I fokus er PPC-fræsere samt Garant Master Steel Feed. 
 
Hvad enten man deltager i seancen fra klokken 9, eller vente til programmet gentages fra klokken 11 kan man også onsdag komme forbi og i tidsrummet 11.30 til 12.30 kan man også få en snak og en vand ved den til lejligheden opstillede pølsevogn, fastslår arrangørerne.
Hør bla. Lars Tromborgs oplæg om optimering af din produktion fra start til slut.
Se produktionscellen bestående af MU4000V, GENOSL300MYW samt MH50D i funktion, og få en snak og en snack ved pølsevognen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik