Teknovation Logo
robot

 
  • De seneste optimeringer og tilføjede features i Edgecam 2022.1 er nu udgivet.

15. juni 2022, kl. 14:02 

Edgecam 2022.1 er nu udsendt

Den seneste Edgecam-opdatering, med en række tilføjede funktioner og optimeringer, er nu udsendt i form af Edgecam 2022.1, hvor bearbejdningsbanerne er søgt optimeret for at undgå kollisioner.


Fuld udnyttelse af CNC-maskinparken, uden irriterende stop, grundet eksempelvis holder-kollisioner, har været et væsentligt indsatsområde i forbindelse med udviklingen af Edgecam 2022.1-opdateringen.

Der er skabt en funktion, så man kan undgå holderkollision. Under oprettelse af værktøjsbane tjekker funktionen for kollision mellem værktøj og dets holdere mod både den faste model og fikstur. Når en kollision opdages, ændres værktøjsstien automatisk, hvilket fjerner de problematiske kodelinjer. Derved fjernes også behovet for at skabe ekstra støttegeometri såsom kontroloverflader eller Wireframe-grænser.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Den seneste bearbejdningsstrategi vil automatisk registrere skarpe kanter og folder på en solid model samt skabe en dynamisk værktøjsbane, der fjerner alle uønskede grater. Denne funktionalitet hjælper med at holde de færdige emner ‘gratfrie’, hvilket sikrer, at kvaliteten af de endelige produkter vil stige ved lav eller ingen tidsforbrug, fremhæver Edge Team A/S, der forhandler Edgecam i Danmark.

En anden tilføjet funktionalitet er Tombstone Manager, som understøtter fem-akset bearbejdning af flere emner på samme tid. Forbedring vil resultere i kortere cyklustider, da brugerne nu kan kontrollere, hvordan hver bevægelse udføres under værktøjsskift.

Der introduceres i Edgecam 2022.1 også muligheden for at bestemme dykfremføringen inden for gevindfræsningscyklussen. Samtidig har dynamisk fræsning til tung industri været i fokus, og vil brugerne vil her opdage, at softwaren nu understøtter roterende værktøjsbaner. Det giver mulighed for at undgå potentiel overkørsel af værktøjsmaskiner, og mulighed for at anvende Cam-softwarens konstante skæreindgrebsteknologi – Waveform – på emner til eksempelvis olie- og gasindustrierne.

I Edgecam 2022.1 har man også udvidet sin support til værktøjsholdere med vinklet hoved, ved nu at understøtte brugere med en A- og C-akseværktøjskonfiguration. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik