Teknovation Logo
robot

 
  • Seco Tools har i samarbejde med Lemvigh-Müller givet stål- og teknikgrossistens kunder adgang til Seco Tools-produktprogrammet.

23. juni 2022, kl. 14:40 

Seco i samarbejde med Lemvigh-Müller

Stadig dybere involvering i kundernes opgaver kræver mere tid hos Seco Tools A/S, som derfor aktuelt har indgået et samarbejde med Lemvigh-Müller, der nu skal give Seco-staben mere tid ude ved brugerne.


Seco Tools mærker et øget pres fra brugerne, konstaterer administrerende direktør Henrik Mathiasen, Seco Tools Danmark:

”Virksomhederne er blevet mere kritiske, i forhold til hvilke opgaver de vælger at outsource, og mange ønsker at sikre sig mulighed for også at kunne producere hjemme. Det har givet os mere travlt end tidligere, blandt andet fordi vi bliver involveret dybere i kundernes udfordringer. Det kræver mere tid,” siger Henrik Mathiasen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Derfor har firmaet indledt et samarbejde meld stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller.

Ud over nem og hurtig adgang til i første omgang cirka 3.000 varenumre fra Seco Tools’ produktprogram betyder det, at Lemvigh-Müller-kunder nu kan få suppleret deres support fra grossistens egne specialister med sparring fra Seco Tools’ tekniske eksperter og sælgere, som udelukkende arbejder med løsninger til metalbearbejdning:

”Det giver os bedre mulighed for at servicere eksisterende brugere af Seco Tools produkter og styrke kendskabet til vore løsninger hos nye brugere,” siger Henrik Mathiasen.

Samarbejdet med Seco Tools er et led i en løbende udbygning af Lemvigh-Müllers produktprogram på aktuelt cirka 450.000 varenumre og bliver en betydelig fordel for både den store industrikunde og den mindre virksomhed, vurderer Søren Ladefoged Pedersen, produktchef hos Lemvigh-Müller:

”Varemodtagelse og administration af indkøb er tid- og ressourcekrævende, derfor ønsker mange af vores kunder at købe så meget som muligt hos os. Ved at udvide vores program inden for værktøjssystemer til spåntagning med Seco Tools kan vi endnu bedre imødekomme stadig stigende krav til sortiment og leveringssikkerhed,” siger han.

Ifølge Søren Ladefoged Pedersen har Lemvigh-Müller lagt vægt på at finde en samarbejdspartner med et produktprogram, der kan matche forventningerne hos selv krævende kunder. Det har Seco Tools kunnet leve op til, blandt andet i kraft af omfattende erfaring med hårdmetalmaterialer og konstant fokus på udvikling af effektive værktøjsløsninger til en lang række industrier.

I alt ni specialiserede Lemvigh-Müller-sælgere, som i forvejen arbejder med værktøj til spåntagende bearbejdning, er blevet uddannet i Seco Tools’ produktprogram. De skal hjælpe stål- og teknikgrossistens kunder med at navigere i et bredt og dybt program indenfor værktøjer til drejning, fræsning, boring og gevindskæring.

Tidligere på året tog Seco Tools et højteknologiske distributionscenter i Holland i brug. Det har blandt andet gjort det muligt at pakke mere kompakt for mere effektiv transport og reducere forbruget af emballage, understreger Seco Tools. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik