Teknovation Logo
robot

 
  • På DMG MORiI-standen i Stuttgart præsenteres konkret en LASERTEC 30 DUAL SLM i proceskæde med den lille DMP 35-fræser til efterbehandling, samt en LASERTEC 65 DED hybrid med den aktuelle blå laser (billedet), der kombinerer additiv fremstilling og fræsning i én maskine, fremhæver producenten.

Teknovation nr. 12/2022

Blå laser til DMG Mori Lasertec-maskiner

På årets Formnext-messe i Stuttgart fra 15. til 18. november præsenterer DMG MORI en nyudviklet blå laser-løsning til firmaets Lasertec DED-hybridmaskiner.


Den blå laser byder på en bølgelængde på 450 nanometer, hvilket resulterer i en markant bedre absorptionsadfærd og muliggør fremstilling af emner i eksempelvis rent kobber.

På grund af sin gode varmeledningsevne giver kobber forbedrede køleegenskaber til eksempelvis sprøjtestøbeforme og andre formværktøj.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Inden for rumfart anvendes kobber som et bimetal med nikkelbaserede superlegeringer i raketdysernes varmeskjolde. 

Det Ikke-jernholdige metals gode glideegenskaber åbner også op for nye anvendelser såsom kobberbelagte glidelejer i vindmøller, fremhæves det.

Derudover præsenteres på messen også aktuelle funktioner i maskiens AM Assistant, hvor brugerne ved at styre de afgørende procesvariabler i kombinationen af hardware og software kan sikre en stabil fremstillingsproces, konstateres det.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik