Teknovation Logo
robot

 
  • Sandvik Coromants CoroMill Dura er nu med WhisperKut, der eliminerer vibrationer.

Teknovation nr. 12/2022

CoroMill Dura nu med WhisperKut

Ansvarlig for Solid Round Tools i Nordeuropa ved Sandvik Coromant, danske Per Alfsen, slår aktuelt et slag for de netop lancerede CoroMill Dura-løsninger, der er forsynet med WhisperKut-teknologi, som eliminerer vibrationer effektivt og gør bearbejdningen jævn, sikker og støjsvag.


Blandt de aktuelle lanceringer i Sandvik Coromants palette er CoroMill Duras alsidige, solide pindfræsere, som nu er forsynet med WhisperKut-teknologi, som eliminerer vibrationer effektivt og gør bearbejdningen jævn, sikker og støjsvag.

WhisperKut-teknologien er et koncept med ulige spiral eliminerer vibrationer effektivt og gør bearbejdningen jævn, sikker og støjsvag. På alle dele af skærkanten har hver spånkanal ens deling i forhold til de andre, og det reducerer de konstante harmoniske svingninger, der typisk opstår ved brug af konventionelle pindfræsere, fremhæver Sandvik Coromants Cluster Manager North European Business Unit Solid Round Tools Per Alfsen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Med værktøjsvælgeren CoroMill Dura Tool Selector kan brugeren vælge det rigtige værktøj og de rette parametre til sin applikation. Værktøjsvælgeren understøtter følgende applikationsområder: Sporfræsning, kantfræsning, lommefræsning og spiralinterpolation.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik