Teknovation Logo
robot

 
  • Martin Andersen fra Junget (t.v.) får her overrakt BITVA Talentpris 2024 af BITVA-formand Peter Larsson (t.h.).

7. marts 2024, kl. 14:38 

Martin Andersen tildelt Talentpris

I forbindelse med torsdagens generalforsamling i Brancheforeningen Industriel Teknik, Værktøj & Automation, BITVA, uddeltes afløseren for den hidtidige elevpris; BITVA Talentpris 2024, der gik til Jungets Martin Andersen.


BITVA, der samler en række af industriens tekniske leverandører, har torsdag afholdt ordinær generalforsamling på Scandic CPH Strandpark, Kastrup.

Ud over selve generalforsamlingen, så rummede dagens program også indledningsvis en række møder i brancheforeningens forskellige netværk om formiddagen, der blev efterfulgt af frokost og dernæst generalforsamlingen inden dagen også bød på spændende indlæg ved dels retoriker Kenn Ladegaard Hansen samt professor Jacob Kibsgaard, DTU Fysik.

Der var i forlængelse af generalforsamlingen også fejring af BITVA Talentpris 2024-modtageren Martin Andersen, fra Junget A/S, som til fulde har levet op til kravene for at få tildelt hæderen, som blandt andet kræver, at man har udvist interesse og forståelse for teknisk salg og branchen, er under 30 år, og ikke mindst er afholdt af kollegaer såvel som eksterne relationer i medlemsvirksomheden.

Det var første gang, at der blev fundet en vinder af BITVA Talentprisen, som tidligere har været BITVA Elevprisen, der igen er en udløber af en del af medlemsskaren, som i sin tid var samlet i Brancheforeningen Værktøj & Værktøjsmaskiner, VOV, der i forbindelse med foreningens 40 års jubilæum fik en stor donation til etablering af Elevprisen, som så siden er uddelt til to salgselever i medlemsskaren.

VOV fusionerede med Brancheforeningen Industriel Automation, BIA, Brancheforeningen Hydraulik & Pneumatik, BHP, samt Brancheforeningen Gear & Gearmotorer, BGG. Alle var, som BITVA er det i dag, en del af Dansk Erhverv, og Elevprisen fulgte med, men det er den større medlemsskare til trods, blevet sværere og sværere at finde kandidater, så ved at brede formålet ud, så alle unge kan indstilles forventer BITVA fremadrettet at kunne fortsætte uddelingerne, hvor Martin Andersen altså er den første, og ud over erindringsgave og æren, også blev hædret med 10.000 kroner.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik