Teknovation Logo
robot

 
  • "Det er en ære at komme til Mastercam, og jeg er begejstret for muligheden for at føre virksomheden ind i dens næste vækstfase. Når vi ser på fremtiden, er vores mission at omfavne udfordringer og muligheder og sikre, at Mastercam forbliver en betroet partner til at drive industriens fremskridt," udtaler Susan Brandt i forbindelsen med stillingen som Presiden for Mastercam, der allerede blev en realitet 12. februar, oplyser Sandvik Manufacturing Solutions, som Mastercam hører under i koncernen.

26. marts 2024, kl. 14:56 

Susan Brandt i spidsen for Mastercam

Sandvik-ejede Mastercam har udpeget Susan Brandt som President. Hun tager over efter Megan West, hvis far startede virksomheden i 1983.


Susan Brandt kommer med 25 års erfaring fra B2B Software og SaaS-branchen med stillinger hos blandt andre Bentley Systems i 23 år og Hexagon Mining.

Ifølge Mastercam-ejerne fra svenske Sandvik, så signalerer udnævnelsen et strategisk skifter mod accelereret vækst og innovation.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Blandt andet er ønsket at bygge videre på Cam-producentens arv af ekspertise ved at udnytte en række aktuelle teknologier til at løfte mulighederne med softwaren yderligere, fremhæves det.

Sandvik takker i forbindelsen med ændringen Megan West, der har været President siden 2015 og kommer fra den tidligere ejerfamilie som datter af medstifter Mark Summers.

Mark Summers lancerede Mastercam softwaren sammen med sine to brødre Jack og Brian Summers i 1983.

Sandvik-koncernen overtog i 2021 Mastercam-softwaren i forbindelse med opkøbet af selskabet CNC Software, der har hjemme i Massachusetts i USA.

Cimco A/S i København er repræsentant for Mastercam-softwaren i Danmark.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik