Teknovation Logo
robot

 
  • En CNC-drejebænk model CMZ TA15M Z400 som den viste leveres inden sommerferien til FGU Midt-Vests Skive-afdeling.

19. april 2024, kl. 07:14 

CMZ til FGU Midt-Vest i Skjern

CMZ Danmarks Commercial Director Nicolaj Søndergaard Pedersen har aktuelt modtaget en ordre på en CNC-drejebænk model TA20M Z400, der skal leveres til FGU Midt-Vests afdeling i Skjern.


CMZ Danmark meddeler, at man aktuelt har solgt en af moderselskabets CNC-drejebænke, en CMZ TA20M Z400 til FGU Midt-Vest Afdeling Skjern.

Den vestjyske virksomhed foretager denne investering i det, som er deres første CNC-styrede drejebænk, og får virksomheden inden sommerferien.

Formålet med investeringen er at give de unge mennesker en bedre indgang i fremtidens produktionsmaskiner til stålindustrien.

FGU Midt-Vest Skjern har elever, der starter deres lærlingeforløb hos dem efter endt grundforløb ved UCRS.

Når de klar til at overgå til en anden virksomhed, som eksempelvis Give Steel, Dana Tank, Carl C, Vestværft såvel som VM Tarm, som er aftagere af eleverne til det videre uddannelsesforløb.

Formålet med skolen er at eleverne skal videre i beskæftigelse eller undgomsuddannelse ofte på erhvervsskoler, og 72 procent af eleverne fra FGU Midt-Vest forsætter i job eller ungdomsuddannelse.

FGU Midt-vest S/I har modtaget 1.827.745 kroner til nye investeringer fra Nordea Fondens værkstedspulje hvor investeringen i CNC-styrede maskiner vil blive en stor del af den samlede investering, for at sikre eleverne er klar til fremtiden, understreger fagunderviser Poul B. Pederser ved FGU Industri, som videre udtaler:

"Valget af CMZ blev begrundet i maskinkonstruktionen, idet CMZ's TA-model er bygget på en boksvangekonstruktion, og er standard med integreret motor, både i hovedspindel og til roterende værktøj, den kræver færre sliddele og har desuden en meget kraftig opbygning". 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik